TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Icebreaker med Jeppe Juel

af | 9. sep 2024 | Nyheder

NÃ¥r Derbyvinderen Icebreaker pÃ¥ lørdag starter i Aalborg Store Pris er det træneren Jeppe Juel, der sidder i sulkyen. – Jeppe Juel fortæller om baggrunden.

Jeppe Juel er atter tilbage bag Icebreaker. Foto Burt Seeger

11 heste kommer til start i Aalborg Store Pris, og lodtrækningen er hverken faldet ud til fordel for Derbyvinderen Icebreaker med Jeppe Juel, der trak nummer 11, samt derbytoeren Isseymiyake Secret med Thomas Uhrberg, der trak nummer 9.

Til gengæld er Bent Svendsen sikkert godt tilfreds med, at han fik nummer 5 med Just Hans.

Vi bemærker, at Michael Lønborg skal køre Mariann T. Nielsens Joy Me.

Udover toppen af danske 4-åringer starter Gordon Dahls svenske Pure Steel med Birger Jørgensen.

Og så er Jeppe Juel altså tilbage i sulkyen bag Icebreaker.

-Ejeren og jeg har haft en god snak, og han ønskede at jeg skulle køre Icebreaker såvel i Aalborg og i Grand Circle, fortæller Jeppe Juel.

-Fortsættelsen er vi lidt uenige om, idet ejeren, Glenn Sigurd Sylvaldsen gerne vil have Icebreaker starter i Breeders Crown i Sverige, men jeg synes tidspunket for løbets afholdelse ligger dumt, og har foreslået at slutte sæsonen med en start i Axel Jensens Løp i Norge, siger Jeppe Juel.

-Icebreaker har taget starten i Derbyet fint. Han er helt på top, og i dag fik han sit sidste hårde træningsarbejde inden starten på lørdag. Startpladsen er jo ikke optimal, så nu er det op til kusken at vise, hvad han kan, slutter Jeppe Juel.

Link til startlisten lørdag i Aalborg – klik her

Der er fuldt hus i Aalborg Hoppe Championat, hvor Hoppe Derbyvinderen Juno med Michael Lønborg også har trukket spor 11!

Nummer to fra Hoppe Derbyet, Ivana Nordic, der nu køres af Nicklas Korfitsen fik spor 7, mens staldkammeraten, Just a Lady, der var fjerde, skal køres af den unge norske træner, Johan Kringeland Eriksen, der især er kendt for at træne koldblodstravere.

Se startlisten til fredag i Aalborg – klik her