TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Kortene er godt blandede i Skive

af | 9. sep 2024 | Nyheder

Det er Breddeløbsdag i Skive i eftermiddag, og det betyder at i flere af løbene kan deltagerne højst have 500 startpoints.

Med 500 startpoints og derunder, er det ikke heste, vi normalt ser gøre op om sejren i løb, der nu får chancen – og derfor må man sige, at det er meget åbne løb i Skive i dag, og at der kan komme overraskelser.

Dagens bedst betalte løb med 10.000 kroner i førstepræmie har en anden form for begrænsning – her udelukkes kuske, der med A- eller C-licens  (træner eller jockeylicens), der højst mÃ¥ have 250 starter eller max. 10 sejre indenfor de tre seneste hele kalenderÃ¥r (2021-2022-2023), men en sÃ¥ erfaren kusk som Martin Andreasen, der har amatørlicens, kan godt køre i disse løb.

Aktuelt sidder han her på 5 Key West, som han kører for Kent Friborg, og som fejlfri har fart nok til at være med i kampen om sejren.

I dagens prøveløb kommer Jan Dahlgaard med en spændende 2-års hoppe, Luxury Rain (Face Time Bourbon – Alexia Ås) som en lillesøster til den 4-dobbelte millionær, Ganga Bae (Muscle Hill) samt storesøster til Monsoon Rain (Readly Express), der i forrige uge solgtes får den internationale auktion i Deauville for 67.000 Euro til Finland.

Som altid er Rene Kjær klar på Bet25 med et tip til dagens løb – klik her