TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Scorede 112.018 kroner på derbydagen

af | 30. aug 2024 | Nyheder

Spilklubben ’Jørgen Birger Travklub’ bygger videre på succesen og satser stort på 50-millioner jackpotten lørdag på Jägersro

Da L’Amiral S J S med Joakim Lövgren vandt sidste afdeling i V75-spillet å derbydagen vandt Jørgen Birger Travklubs medlemmer 112.018 kr.
Foto Burt Seeger

Der var jubel på Charlottenlund Travbane, da V75-spillet blev afgjort på derbydagen.

112.018 kroner skulle fordeles mellem 34 anparter i ’Jørgen Birger Travklub’. Jørgen Birger Hansen satte alle syv vinderheste, og spilkaptajnen fremhæver, at gevinsten kunne have været større.

– Vi havde fire heste med i derbyet, og vi håbede, at Icebreaker ville svigte. Jeg er sikker på, at vi havde fået en million, hvis toeren Isseymiyake Secret havde vundet. Den var tredjefavorit i spillet, siger han.

Det var i øvrigt ikke eneste gang på dagen, at derbyvinderkusken Magnus A. Djuse drillede Jørgen Birger og vennerne. Sammen med to andre ejer han travhesten Inferno. Den køretur blev den eneste forbier fra svenskeren, der ellers vandt fire sejre på derbydagen.

Jørgen Birger Travklub er blevet fast inventar i SpilKlub25.

På derbydagen fik de også overskud på et V5-spil, og nu ser de frem mod V75-løbene lørdag på Jägersro-banen, hvor der forventes at være 50 millioner kroner i syverpuljen.

Der er slået et stort brød op. Spilkaptajnen sælger 100 anparter á 500 kroner. Det afviger fra normalen, hvor anparterne i ’Jørgen Birger Travklub’ sælges for 2-300 kroner.

● Køb anpart i Jørgen Birger Travklubs V75 til lørdag

– Der er stor jackpot, og derfor er indsatsen større. Vi får normalt ikke solgt alle anparter, men jeg håber, at vi kan spille en stor kupon. Der er ikke gevinstgaranti, men vi håber, siger han.

Sammen med en ven bruger Jørgen Birger rigtig meget tid på forberedelse. Parret går som regel efter at have en ugarderet hest, nogle afdelinger med et par udgangsheste og endelig bliver nogle af løbene helgarderet.

– Vi har ikke fået kigget på, hvem den sikre vinder er på lørdag, siger han drilsk efterfulgt af opfordringen til, at man køber en anpart i V75-spillet for at få svaret.

Spilklub med vinger

Efter åbningen af Spilklkub25-universet har Jørgen Birger Travklub for alvor fået vinger.

– Det er let at spille der, og gevinsterne bliver straks fordelt efter løbene, fremhæver Jørgen Birger.

I begyndelsen var der bare to-tre venner med, men nu har det bredt sig, så der er en otte-ti faste spillere.

I SpilKlub25 er det spilkaptajnen, der bestemmer prisen på og antallet af anparter.

Der er masser af spilklubber, og man kan være med for 50 kroner og opefter.

Viste form på Bornholm

I den billigere ende findes Bjørnkollen – Insider Spil, der også viser god form. Tirsdag ramte den klub V4 på Bornholm. Der var solgt anparter for 400 kroner, og gevinsten var 3301 kroner.

Den spilklub har åbnet for salg af anparter til V75 både lørdag og søndag i den svenske derbyweekend.

● Køb V75-anpart for 100 kroner til lørdag

● Køb V75-anpart for 100 kroner til søndag

Pressemeddelelse fra Bet25