TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Rudbecks nye 2-årsstjerne

af | 25. aug 2024 | Nyheder

Lonesomerider til tops i Mark Ingdams Mindeløb efter fin afslutning.

Lonesomerider med Jan Dahlgaard. Foto Burt Seeger

Peter Rudbeck har for længst indskrevet sig i dansk travsports historie med bl.a. otte sejr i Dansk Opdrætningsløb, og nu har den succesrige Skive-amatørtræner igen skabt en 2-årsstjerne.

Navnet er Lonesomerider (Power) – der er opdrættet af Niels Jørgen Jensen (Stutteri Shadow) – som efter en hæderlig præstation i debuten på Jydsk Væddeløbsbane, nu fik sin første sejr i tiden 1.16,8a/2000 meter.

Jan Dahlgaard kørte et afventende løb som tredje hest i inderbanen, mens Bent Svendsen førte an undervejs med Lamborgini C N, der afviklede de første 500 meter efter 1.15,0 og kilometeren i 1.17,2.

Totalisatorfavoritten Cala Karamell sad i ryg på den førende undervejs og blev forsøgt i angreb ind i sidste sving, men det “bed” ikke rigtig for den svenskfødte 2-åring.

I stedet kom Dahlgaard nu med Lonesomerider, der på en fin afslutning kunne gå forbi Lamborghini C N på de sidste meter til kneben sejr.

-Det er en fin lille hest, der er bygget til at være 2-års. En kraftig lille en, der har fordel af de lidt tidlige løb, sagde Jan Dahlgaard bl.a. i sejrsinterviewet med Bet25.

Lonesomerider – der fik 50.000 kroner for sejren i Mark Ingdams Mindeløb – er lillebror til 4-årige Juan (1.14,5a-101.600 kr), der kommer til start i Derby Consolation senere på dagen.

Glæde i vindercirklen efter Lonesomeriders sejr. Foto: Burt Seeger