TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Travle dage for Kasper Foget i USA

af | 7. jun 2024 | Nyheder

Kasper Foget er i denne weekend i USA, hvor han såvel fredag som lørdag skal køre på såvel Yonkers som The Meadowlands samme aften.

Bellissimo Face får lørdag sin amerikanske debut med Kasper Foget i sulkyen. Foto travera

Træner Per Engblom har sørget for i alt fire køreture til Kasper Foget i denne weekend.

I aften skal Kasper køre sin egen Epos Østervang i 1. løb på Yonkers Raceway, start klokken 19.00, og derefter går turen til The Meadowlands, hvor Kasper Foget skal køre traveren The American Eagle i 12. løb med start klokken 22.55.

Samme rute lørdag aften, hvor Kasper Foget skal køre Bellissimo Face i 6. løb på Yonkers klokken 20.40 og derefter en pacer i 14,. løb klokken 23.45 på The Meadowlands.

Der er sÃ¥ledes god tid til at kommer fra den ene bane til den anden – normalt tager det – alt afhængig af trafikken – omkring 2 timer at køre turen.

Det er i øvrigt amerikansk løbsdebut for Bellissimo Face som Morten Friis købte på en Travera-auktion i slutningen af marts måned for 130.000 SEK med henblik på at sende den til USA.

Bellissimo Face har været i qualifier på The Meadowlands, hvor den løb 1.11.0, og er således klar til at starte i USA – og dens vinderchance med Kasper Foget i sulkyen i aften på Yonkers må siges at være god!