TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Elitloppet: Fransk dominans i indledende afdelinger!

af | 26. maj 2024 | Nyheder

Selv om den store forhåndsfavorit, Idao de Tillard uheldigvis galoperede kort efter start i 6. løb, så blev det til franske sejre i begge indledende afdelinger.

Go On Boys lette sejr i 1.08.7 – Idao de Tillard sidste hest indvendigt

Go on Boy med sin træner Pierre Belloche blev en let vinder i 1. heat i fine 1.08.7a/1609m – og det var nærmest ukørt.

Den fulgte nærmest af italienske Capital Mail, der sluttede fint af for Antonio di Nardo i 1.08.8, mens længe førende Denver Gio med Björn Goop holdt tredjepladsen i 1.08.9.

Så var det meget tæt om fjerdepladsen – den sidste plads, der gav billet til finalen – og den sikrede Ônas Prince med Per Nordström sig akkurat foran Joviality med Erik Adielsson, der aldrig fik en rigtig chance for at angribe.

Selv om forhåndsfavoritten til sejren i Elitloppet, Idao de Tillard med Clement Duvaldestin, blev slået ud efter galop, så imponerende den ikke så lidt efter sin galop efter 100 meters kørsel.

Idao de Tillard viste under opvarmningen, at den havde problemer med svingene og havde fået mere vægt på forbenene ligesom træner Thierry Duvaldestin havde ændret på forspændingen.

Efter galoppen fløj Idao de Tillard formelig og var med feltet hjem i 1.09.4!!!

Den havde været storvinder uden galoppen, der kom samtidig med at indvendige A Fair Day med Oscar Ginman galoperede!

Idao de Tillard løb 1.06.6/1200 meter efter galoppen!!

Heller ikke Don Fanucci Zet med Magnus A. Djuse klarede cuttet i 1. heat – den havnede i dødens og sluttede på en syvendeplads i 1.09.4.

I 7. løb – 2. heat var Francesco Zet med Ôrjan Kihlström favorit.

Her var danskejede Hustle Rain med Mats E. Djuse til start og fra spor 1 forsøgte den at tage spids, men blev overspeedet af Decision Maker med Carl Johan Jepson.

Decision Maker holdt føringen rundt i opløbssvinget, hvor Hustle Rain stadig var godt med i inderbanen, men pludselig blev det til galop!

-Abrivards hest (Gaspar de Brion) hængte ned i banen, og sulkygaflerne ramte mod hinanden. Det bragte Hustle Rain ud af balance, og så kom galoppen. Ærgerligt – han havde fortsat kræfter på det tidspunkt, sagde Mats E. Djuse til ATG Live.

Løbet endte i en dobbelt fransk triumf, idet Horsy Dream med Eric Raffin sejrede med en halv længde i 1.09.0a/1609m foran Hohneck med Gabriele Gelormini i 1.09.1, mens Francesco Zet med Ôrjan Kihlström efter en rejse nede i feltet sluttede stærkt af til tredjepladsen – også i 1.09.1. Den sidste finalebillet til Borups Victory med Daniel Wäjersten på en fin afslutning i 1.09.2.

Horsy Dream vinder 2. heat i Elitloppet