TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Fredagens fynske fartfest

af | 17. maj 2024 | Nyheder

Banerekorden på Fyens Væddeløbsbane med 1.11.3, som indehaves af Raket Brodde og er tangeret af Andre Ward var tæt på at blive forbedret denne fredag.

Larsson med Birger Jørgensen vandt i 1.11.3a/1640 m Gorm Foto

Den populære tyske hest, Larsson (Repeat Love), som ofte har været med til at sætte præg på løbene i de starter han har gjort på danske baner, var tæt på at blive banerekordindehaver på Fyens Væddeløbsbane.

Birger Jørgensen sad bag den 10-årige hingst, der trænes af Heiner Christiansen, og parret åbnede fra spor fem – angrebet udvendigt af Eddie the Eagle med Michael Lønborg.

Og så blev der kørt væddeløb.

Carsten Rabjerg havde 1.06.3/500 meter på sit stopur.

Michael Lønborg krøb ned i ryg, men kom igen i angreb med 500 meter tilbage.

Larsson svarede og holdt hele vejen til mål til sejr i 1.11.3a/1640 m – en tangering af banerekorden!

Fritjof F H med Nicklas Korfitsen nåede forbi til andenpladsen i 1.11.5, mens Eddie the Eagle løb 1.11.7.

Falster-træneren Magnus Ladegaard var på besøg med to 3-åringer, der begge sejrede med Rene Kjær i sulkyen.

I 1. løb var det Victor Gio-sønnen, King Legend, der nedkæmpede debutanten Maserati MI med Nicklas Korfitsen og sejrede i 1.17.0a/2140 m.’

Kash Shadow med Rene KJær leverede en stærk præstation. Gorm Foto

I et løb i Made in Denmark-serien sendte Magnus Ladegaard den 3-årige hoppe, Kash Shadow (Wicker Hanover) med Rene Kjær til start.

Her var de to Bo Westergaard-hestene, Karlo Vang og Kisser Vang favoritter, men Rene Kjær kørte meget offensivt med Kash Shadow undervejs, og selv om han ikke fik spids i første omgang, så kom han tilbage og Kash Shadow kunne tage karrierens anden sejr i tre starter i 1.16.9/2140 m foran Karl Vang med Kasper Foget og Kisser Vang med Nicklas Korfitsen, begge 1.17.0.

Magnus Ladegaard var ikke eneste Falster-træner, der sejrede.

Anders F. Jensen vandt med Isak Laser (SJ’s Caviar) efter et dejligt afventende løb i 1.17.7a/2140 m kort foran længe førende Joakim von And med Michael Lønborg i samme tid.