TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Francesco Zet var suveræn i sin sæsondebut

af | 3. maj 2024 | Nyheder

Elitloppshesten Francesco Zet med Ôrjan Kihlström vandt som ventet sin sæsondebut på Rättvik i 1.10.1 foran danske Hustle Rain med Magnus A. Djuse, der leverede en meget stærk afslutning.

Francesco Zet vinder foran HUstle Rain

-Francesco Zet gjorde det fint. Jeg tror ikke jeg starter ham mere før Elitloppet – nu vil jeg i stedet proppe noget fart i ham hjemme, sagde træner Daniel Redén efter Francesco Zet havde taget sin sejr 18. sejr i træk i 1.10.1a/1640 m

Francesco Zet kunne svare spids fra sit indvendige spor – kort presset af Xerava CD med Hans R. Strömberg, der dog blot var ude efter vinderhullet

Fra sit udvendige startspor forsøgte Magnus A. Djuse med Hustle Rain kort at køre med, men trak sig ned som sidste hest, og lå der undervejs.

De første 500 meter efter 1.09.1 – kilometeren efter 1.11.1 og så afsluttede Francesco Zet til sejr i 1.08.0!

Hustle Rain leverede en stærk afslutning fra sidste hest med 500 meter tilbage – og på det tidspunkt vel omkring 20-25 meter bag Francesca Zet – og frem til en andenplads i 1.10.8.

Der var 50.000 SEK i førstepræmie 25.000 SEk til Hustle Rain.

Også Hustle Rains træner, Mattias Djuse var tilfreds med sin sæsondebuterende hest.

-Det var en klart godkendt indsats. Vi har en tophest, og i år har det været bedre muligheder for at træne ham, så han er bedre forberedt i år til sæsonen, sagde Mattias Djuse.

Er alt OK med Hustle Rain efter dagens start er det tanken, at den skal starte i 5 års Eliten på Lunden på Copenhagen Cup-dagen.