TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Rene Sejthen skifter spor i USA

af | 15. nov 2023 | Nyheder

Efter at have arbejdet primært med travheste hele sit liv, har Rene Sejthen skiftet job i USA, til en træner, der overvejende har pacere i sin stald.

Rene Sejthen

-Det havde jeg ikke lige set komme. Nu er jeg 48 år gammel og har haft med travere at gøre hele mit liv, men fra nu af er det pacere, det primært kommer til at handle om, fortæller Rene Sejthen til travservice.

I de sidste par år har Rene Sejthen arbejdet hos Lindy Farms i hhv. Connecticut og i Lexington, men for nogle uger siden skiltes parterne.

-Lad os sige det pænt – min kemi fungerede ikke med staldens førstetræner, siger Rene Sejthen.

Efter splittet drog Sejthen til Florida, hvor han pr. tradition har opholdt sig de seneste vintre og med en stort mobile home var flytningen heller ikke noget problem.

Rene Sejthen havde ikke noget job, da han drog fra Connecticut og til Florida, men var fortrøstningsfuld – han skulle nok finde et nyt job.

Og nu er det på plads.

Rene Sejthen er startet som ansvarlig træner for den stald som træneren Travis Alexander har på træningscentret Sunshine Meadows i Florida.

Travis Alexander har i flere Ã¥r været mere eller mindre privattræner for en stor hesteejer, men har nu har fÃ¥et nye hesteejere og har derfor udvidet sine aktiviteter – bl.a. med en unghesteafdeling i Florida.

-Der er indkøbt åringer i såvel Lexington som Harrisburg, og dem får vi herned til Florida for at køre til, fortæller Rene Sejthen.

-Planen er at vi skal have 32 åringer hernede, og jeg har så hovedansvaret for at køre dem til og føre dem frem, fortsætter Rene Sejthen.

-I april måned pakker vi så stalden ned her på Sunshine Meadows i Florida, og flytter til Mark Fords træningscenter i nærheden af Goshen i staten New York, hvor Travis Alexander har sin hovedstald, slutter Rene Sejthen.

Det er nu 10 år siden Rene Sejthen flyttede til USA, og han har for længst tabt sit hjerte til den amerikanske livsstil.

Især det at kunne tilbringe vinteren i solrige Florida og sommeren nordpå i staten New York samt i Lexington, Kentucky passer Rene Sejthen fint.