TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

På Biddet: Forrygende Hestesportens Gallafest – for de indviede.

af | 14. feb 2022 | Nyheder, På Biddet

Igen havde Lone Kristensen og co. Lavet en forrygende Hestesportens Galla, men festen er blevet for de indviede i trav og galopsporten, og vinderne i de forskellige kategorier får slet ikke den opmærksomhed uden for sporten, som de fortjener.

For mere end 25 år siden fostrede Hans Jacob Moresco, der var tilknyttet Berlingske Tidende som galopskribent , den ide, at man i Foreningen af Hestevæddeløbsjournalister skulle lave en årlig kåring af såvel Årets Travhest og Årets Galophest.

Mediemæssigt blev det dengang en succes.

DR og TV2 viste indslag fra den sammenkomst, der blev holdt på restaurant Skjoldgården og såvel landsdækkende aviser som lokale ugeblade skrev om kåringen.

Kåringen udviklede sig efterhånden til en gallafest og samtidig gled budskabet om kåringerne i baggrunden.

Enhver sport i Danmark kårer ”Årets xxx” – og det gør de ikke blot for at hædre den pågældende internt, men for at skabe opmærksom.

Trav- og galopsporten har ikke let ved at få opmærksomhed i landsdækkende medier længere, men med Hestesportens Galla 2021 havde man i år haft en helt unik chance for at få omtale.

Her tænker jeg på Steen Juul og hans team, der næsten gjorde rent bord!

Hvis du googler Steen Juul mandag formiddag er der mange omtaler af hans sygdom, men ingen fra landsdækkende medier efter Hestesportens Galla om, at Steen Juul er kåret som Årets træner og Årets Kusk.

Eller at han træner såvel Årets 4-åring, Festival of Speed og Årets Ældre Hest, Extreme

Et fatalt stykke manglende informationsarbejde, der ellers lå lige til højrebenet!