TRAVSERVICE ā€“ GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pƄ facebook

Hurtige toƄrshopper i Lexington

af | Nyheder

PĆ„ den nƦstsidste lĆøbsdag i efterĆ„rsmeetinget pĆ„ The Red Mile var det de 2-Ć„rige hopper, som var i centrum.

Der kĆørtes fire divisioner af International Stallion Stakes, og blandt de startende var Ć„rets hidtil hurtigste 2-Ć„ring, Andy Millers Date Night (Bar Hopping), som travede 1:08.7a for en uge siden. Hun vandt da ogsĆ„ sin division pĆ„ 1:09.7a, men den var ikke dagens hurtigste.

Date Night – Andy Miller. Foto: Amanda Stephens.

Den stod Walner-datteren Raised by Lindy for, idet hun for Yannick Gingras kunne sejre i 1:09.3a i den fĆørste af de fire divisioner. Det krƦvedes sĆ„ hurtig en tid for at slĆ„ 19:10-favoritten Libitalexis, som ogsĆ„ er efter Walner, pĆ„ mĆ„lfoto. Libitalexis, som er Ć„rets hurtigste 2-Ć„ring pĆ„ The Meadowlands, trƦnes af Nifty Norman og kĆørtes som sƦdvanlig af Dexter Dunn.

Den tredje division gav sikker sejr til Marcus Melanders svenskfĆødte og -ejede Joviality (Chapter Seven) med Brian Sears i sulkyen. Den var meget stor favorit (14:10) og behĆøvede ā€kunā€ at trave 1:10.2a for at slĆ„ nƦstfavoritten (50:10) Delilah Hanover (Muscle Hill), som Todd McCarthy kĆørte for Nifty Norman.

Joviality – Brian Sears. Foto: Amanda Stephens.

Den fjerde og sidste division blev med vindertiden 1:10.7a den langsomste. Father Patrick-datteren Palermo Hanover sad for Dexter Dunn sidst i det ni heste store felt til begyndelsen af oplĆøbet om med 1:08 de sidste 400 meter nĆ„ede frem til en klar sejr en lƦngde fĆør den svenskfĆødte 14:10-favorit Jiggy Jog (Walner), som Gingras kĆørte for ƅke Svanstedt.

Palermo Hanover – Dexter Dunn. Foto: Amanda Stephens.

Palermo Hanover, som trƦnes af Noel Daley, var ret stor outsider til 244:10, og pƄ tredjepladsen kom en rigtig bombe i Jeff Gregorys A Perfect Helen (Father Patrick), som stod i 679:10. Fjerde i mƄl var yderligere en outsider (481:10), Ron Burke-trƦnede Mrs. Taylor, som er en datter af Muscle Hill og Elitloppsdeltageren Buck I St. Pat.

PĆ„ tale om ā€verdens bedste afstamningā€, sĆ„ vandtes dagens indledende 10.000 $-lĆøb for 2-Ć„rige hopper af Marcus Melander-trƦnede Jaya Bae, som er en datter af Walner og tidernes hurtigste 2-Ć„ring Mission Brief 1:08.6a. Jaya Bae, som ejes af Stall Courant, behĆøvede dog kun 1:10.5a for at vinde for Brian Sears.

I dag er det sĆ„ den store dag, hvor det store treĆ„rsslag Kentucky Futurity skal afgĆøres. Desuden skal vi for fĆørste gang se Ecurie D i lĆøb pĆ„ en amerikansk bane.