TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Staro McMillan træner igen efter hovbensbrud

af | Nyheder

Søren Kolbergs Staro McMillan pĂ¥drog sig et hovbensbrud i begyndelsen af december mĂ¥ned, men er nu sĂ¥ smĂ¥t i gang med træningen igen.

Star McMillan. med Steen Juul Arkivfoto: Martin Timm Holmstav

Søren Kolberg fik en alvorlig forskrækkelse i begyndelsen af december, hvor Staro McMillan pludselig humpede rundt pĂ¥ tre ben.

-Jeg tænkte – nu er det slut med ham. Han kunne slet ikke gĂ¥, men humpede rundt pĂ¥ tre ben. Det var en ynk at se, siger Søren Kolberg til travservice.

-Da vi fik ham røntgenfotograferet viste det sig, at han havde fĂ¥et et hovbensbrud. Nu har han haft ro i stykke tid. En ny røntgen viser, at bruddet er helet og smeden (Hans Henning Kristoffersen) har lavet en speciel sko, sĂ¥ nu er jeg begyndt at skridte Staro McMillan igen, fortæller Søren Kolberg videre.

-ForhĂ¥bentlig render vi ikke ind i flere problemer med ham, og sĂ¥ forventer jeg at starte ham i slutningen af april, siger Søren Kolberg.

-Men jeg er ellers godt træt af det her Corona – ja, det er jeg jo ikke ene om. Jeg savner at kunne komme til væddeløb, tale med dem jeg kender og fĂ¥ en kop kaffe i staldcafeen, men det er jo udelukket.

Staro McMillan

-Jeg gider slet ikke at tage med ind, nĂ¥r jeg starter en hest. Sidst da Elbow skulle starte kørte jeg den op til Steen Juul og afleverede den og kørte hjem og sĂ¥ løbet pĂ¥ TV!

-ForhĂ¥bentlig bliver der snart Ă¥bnet op, sĂ¥ vi kan komme til trav igen. Den situation vi har nu kan jo fĂ¥ en til at sælge alle hestene, siger Søren Kolberg.

SĂ¥ galt gĂ¥r det nok ikke for den farverige sjællandske amatørkusk og -træner.

I stalden stĂ¥r nemlig Staro Obrigado, som Kolberg har store forventninger til.

-Jeg havde Staro Obrigado med pĂ¥ Skovbo i mandags, hvor jeg kørte ham hurtigt sammen med heste fra Steen Juuls stald. Det var hans første hurtige arbejde i Ă¥r, og han var meget fin, siger Søren Kolberg.

Søren Kolberg glæder sig ogsĂ¥ til at føre det første afkom efter Staro McMillan frem.

-Ja, det er en 2-Ă¥rig hoppe Hapitude efter Perilous – en dejlig hest, der virker klog og meget fornuftig, men om hun ogsĂ¥ kan løbe stærkt – ja, det ved vi jo ikke før vi engang fĂ¥r hende pĂ¥ bane, slutter Søren Kolberg