TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Derbyauktionen: Vi præsenterer 10 Hancock Black

af | Auktioner, Nyheder

Frem til derbyauktionen vil vi her pĂ¥ Travservice præsentere nogle af de anmeldte Ă¥ringer – vi starter med hoppen Hancock Black.

Derbyauktionen 2020

10 Hancock Black

Sort hoppe født den 27. maj 2019

v. Bird Parker (FR) – Graceful Glide (US) v. Yankee Glide

Opdrætter og anmelder Stutteri Hancock. Tlf. + 45 28 74 20 79

Eneste afkom pĂ¥ auktionen efter Frankrigs nye tophingst Bird Parker

Det er efterhĂ¥nden en gammel nyhed, at det er en god idĂ© at krydse franske blodlinjer med amerikanske.

Den kombination har gennem Ă¥rene givet utallige internationale topheste, og sandheden er jo efterhĂ¥nden ogsĂ¥ sĂ¥dan, at mange at de allerbedste franske heste er avlet pĂ¥ den mĂ¥de.

Franske Bird Parker, der er fader til Hancock Black, har 69 % fransk blod i sig og 31% amerikansk.

Bird Parkers fader, Ready Cash betragtes som Europas bedste avlshingst for nuværende og det koster spidsen af et jetjager at fĂ¥ et afkom efter den.

Moderen til Bird Parker kommer ud af en gammel hæderkronet fransk moderlinje.

Bird Parker var en af sin Ă¥rgangs allerbedste heste pĂ¥ væddeløbsbanerne og tjente lige over 2 millioner Euro – 15 millioner danske kroner. Han vandt bl.a. det franske derby, Criterium des 4 An, og var kendt som en hest, der især kunne stĂ¥ distance. Men han kunne faktisk ogsĂ¥ sprinte, idet han satte rekord 1.09.5a/1609 m.

Hancock Black

I avlen har Bird Parker fortsat succesen, og selv om han nok stod lidt i skyggen hos de franske hoppejere, da de gode Ready Cash-sønner fra B-Ă¥rgangen skulle i avlen, sĂ¥ har Bird Parker klaret sig særdeles flot.

Ja, pr. den 13. august er Bird Parker nummer to i Frankrig pĂ¥ hingstelisten med 2-Ă¥rige afkom, og han er nummer tre pĂ¥ sĂ¥vel hingstelisten for 3- som for 4-Ă¥rige afkom.

Bird Parkers ældste Ă¥rgang er fire Ă¥r.

Bird Parker har etableret sig som en succesrig avlshingst i Europas førende travsportsland med ovennævnte placeringer!

Moderlinjen!

NĂ¥r man skal vurdere en Ă¥ring, sĂ¥ er det jo ikke kun faderen, der skaber billedet. Moderen gør det i høj grad ogsĂ¥.

Har hun selv startet? – Har hun haft andre afkom? Hvordan er familien i det hele taget?

Moderen til Hancock Black er den amerikanskfødte hoppe, Graceful Glide, der vandt 8 sejre i 39 starter, løb 1.11.5a og tjente 572.066 kroner.

Ingen dĂ¥rlig karriere som Graceful Glide har haft.

Men hun har da ogsĂ¥ papirerne i orden.

Hancock Black

GĂ¥r vi tilbage i stamtavlen i moderlinjen, sĂ¥ findes bl.a. Smokin Yankee, der i flere Ă¥r var en af Sveriges allerbedste avlshingste, der er Sand Vic 1.09.2 – 2.2 mio., dollars, der er efter en løbskarriere, hvor den var en af USA’s allerbedste travere og vandt 23 sejre, siden blev avlshingst.

Vi finder ogsĂ¥ Yursa Hanover med 1.10.0 og næsten 1 million dollars i indkørte præmier, Nato Dream 1.10.6 – 2 mio. SEK, Niky Flax 1.10.9 – 1.6 mio. SEK m.fl.

Graceful Glide er bl.a. moder til den lovende 3-Ă¥ring, Basic Drew, der foreløbig har startet 5 gange, har vundet 1 sejre, sat vinderrekord 1.15.8/2140 m volte og tjent 71.000 SEK.

Opdrætteren oplyser:

Godkendt pĂ¥ røntgen, er i hænder mange gange om dagen, vant til smed, har fĂ¥et kvalitetsfoder (Krafft) hele livet, gør hvad man beder hende om første gang, gĂ¥r pĂ¥ stor fold med fri adgang til hø sammen med tre ældre følhopper samt en 5-Ă¥rig gotlandsrusspony uden problemer, kommer ud og ind hver dag, stĂ¥r perfekt pĂ¥ benene, utrolig let at hĂ¥ndtere.

Link til katalogsiden pĂ¥ auktionens hjemmeside – klik her

OBS: Alle præsentationer af Ă¥ringer til Derbyauktionen kan findes pĂ¥ linket Derbyauktion 2020 – efterhĂ¥nden, som de er blevet offentliggjort her pĂ¥ travservice.dk