TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Vil Tsunami Diamant fortsat være ubesejret i Skive?

af | Nyheder

To gange tidligere har Paul Hagoort-trænede Tsunami Diamant startet og vundet pĂ¥ Skive Trav. I eftermiddag kan det blive alle gode gange tre, nĂ¥r den starter i Jubilæumspokalen.

Det er Ă¥rets største løbsdag pĂ¥ Skive Trav – Musketerdagen – hvor der udover de tre Ă¥rgangsløb, hvor man  hædrer avlshingstene Pay Dirt, Frosty Hanover og Lord Valentine ogsĂ¥ afvikler Jubilæumspokalen for de bedste travere samt finaler i Liga-løbene.

Det er et flot felt, der mødes i Jubilæumspokalen, hvor der er en førstepræmie pĂ¥ 40.000 kroner.

SĂ¥dan sĂ¥ det ud i fjor, da Tsunami Diamant vandt Lord Valentines Mindeløb i 1.12.9 foran Casino Gardenia med Knud Mønster. Foto Flemming Andersen

Blandt de 12 deltagere er Paul Hagoort-trænede Tsunami Diamant med Robin Bakker, der for tredje gang starter i Skive.

Den har vundet sĂ¥vel Frosty Hanovers Mindeløb og Lord Valentines Mindeløb og kommer i eftermiddag til start fra en let sejr i Charlottenlund Open pĂ¥ Copenhagen Cup-dagen i København.

Men Tsunami Diamant har ingen let opgave i eftermiddag.

Copenhagen Cup-vinderen Heart of Steel med Peter Untersteiner fik ikke plads i Elitloppet og tager denne opgave som en forberedelse til en start i Oslo Grand Prix om 14 dage, og VM-toeren Slide os Easy med Flemming jensen er ude for at fĂ¥ visket nullet væk fra Lunden, hvor den blev træt efter en omstart.

Jubilæumspokalen køres som 7. løb med start klokken 17.00.

Men lad os se pĂ¥ Musketer-løbene.

4. løb – Pay Dirts Mindeløb:

Gordon Dahl-trænede Fossa med Steen Juul er Danmarks bedste 3-Ă¥ring og har nu løb i kroppen. Den udfordres her af ubesejrede First Blood, der trænes af Morten Juul og køres af Birger Jørgensen. Fem gange har First Blood hidtil start og har ikke været i nærheden af et nederlag.

Nu skal Prodigious-sønnen  for alvor vise sit talent.

Christoffer Eriksson-trænede Forever Melon med Jeppe Juel kommer med fine resultater – har vundet i 1.14.4a/2140 m – og den tyske sæsondebutant, Namanga Bo med sin træner Dion Tesselaar er givet en tophest, der i fjor løb 1.14.8a/1680 i Hamburg, der ikke er nogen hurtig bane.

6. løb – Frosty Hanovers Mindeløb:

DerbyĂ¥rgangens opgør med 1 Eastboundanddown med Birger Jørgensen, 7 Etype Cash med Gordon Dahl og 9 Emoji med Flemming Jensen som de danske hĂ¥b, men den tysk/hollandske J2 uan le Pins med Robin Bakker er ikke noget ueffen hest.

Etype Cash var uhyre imponerende efter stor startfejl pĂ¥ Copenhagen Cup-dagen. GĂ¥r den fejlfrit er det vinderen!

9. løb – Lord Valentines Mindeløb:

Blot otte heste til start i 5-Ă¥ringernes opgør. 6 Dortmund med Marc Bæk Nielsen er bedste danske kort, men løbet ligner et opgør med Marcus Lindgren-trænede 2 Stoletheshow med Jeppe Juel og 3 Very Impressive S med Cees Kamminga – begge har vundet deres seneste starter i Danmark. Stoletheshow pĂ¥ Copenhagen Cup-dagen for 14 dage siden, mens Very Impressive S i fjor vandt Sprintermesteren i Billund.

Løbene pĂ¥ Skive Trav starter klokken 15.00. Derby25 har igen ladet Derby25-bomben og nu med 60.000 kroner til en enkelt kupon i V4 eller V5 spillet .

Baneprogrammet kan downloades pĂ¥ dette link – klik her

Rene Kjær er klar i Kjærs Corner med tips til Skive – dem kan du se pĂ¥ dette link – klik her

Steen Juul er pĂ¥ plads i Skive – se hvad han mener om sine chancer – klik her

Kuskekommentarer og eksperttips følg dette link – klik her