TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Elbow blev træt

af | Nyheder

Hverken Elbow eller Emoji formĂ¥ede at blande sig i afgørelsen pĂ¥ Mantorp. Ny sejr til Ecurie D.

Der var stor tiltro til bĂ¥de Søren Kolberg-trænede Elbow og Flemming Jensens Emoji (Broad Bahn) i dagens løb pĂ¥ Mantorp, men de to danske Derbykandidater kunne desværre ikke leve op til forventningerne.

Elbow var ellers toneangivende undervejs (1.15,5/500 meter, 1.16,4/1000 meter og 1.17,4/2000 meter), men ind pĂ¥ opløbet slap kræfterne op og Andover Hall-sønnen sluttede pĂ¥ femtepladsen i tiden 1.18,3a/2640 meter.

Femtepladsen gav 5.900 SEK, mens der senere pĂ¥ dagen ikke var en krone til Emoji, der galoperede fra start og sĂ¥ var dĂ©n dag ødelagt for Flemming Jensens stjerne, der ellers senest imponerede pĂ¥ Ă…by med sejr i tiden 1.14,3a/2640 meter.

Ni pĂ¥ stribe
Danskregistrerede, men norsktrænede og svenskejede Ecurie D (Infinitif) fortsætter med at imponere og vandt i dag sin niende sejr pĂ¥ stribe efter en stærk præstation.

Ecurie D med Björn Goop i sulkyen mĂ¥tte sĂ¥ledes gĂ¥ den tunge vej som første hest i andet spor det meste af rejsen, men efter en lille “puster” i ryg pĂ¥ den førende Amour As rundt sidste sving, kunne Ecurie D gĂ¥ frem til overlegen sejr i Ina Scotts Æra.

Der var 250.000 SEK til Frode Hamre-trænede Ecurie D, der nu har tjent 1.595.000 SEK.