TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Evita – husk navnet

af | Nyheder

3-årige Evita imponerede for Morten Friis, der sammen med Michael Lønborg og Anders Pedersen blev dagens profiler på Racing Arena Aalborg.

Tre trænere – Morten Friis, Michael Lønborg og Anders Pedersen – vandt hver to løb i eftermiddag løb i Aalborg, hvor den store oplevelse var den 3-Ã¥rige hoppe Evita (Wishing Stone), der med Morten Friis i sulkyen sejrede i tiden 1.15,7a/2140 meter.

Glæde – og trængsel – i vindercirklen efter Evitas anden sejr i to starter. Foto: Hesselborg Foto

Thing New And Big var toneangivende i 17-tempo fra start, mens John Friis-trænede Evita efter tredje spor de første 600 meter blev forceret frem til dødens.

Det anfægtede imidlertid ikke den evnerige hoppe, der midt pÃ¥ opløbet fik overtaget og gik frem til sikker sejr i ny rekord – dét er en hest, vi kommer til at høre meget mere til fremover og en herlig triumf for anpartsstalden
Team Evita Racing, der kunne glæde sig over anden sejr i træk til Evita.

Morten Friis var også på pletten med John Friis-trænede Bella Højgård (The Liquidator), der tog årets tredje sejr i tiden 1.15,9a/2140 meter.

Michael Lønborg fortsætter
Michael Lønborg er inde i sin hidtil bedste sæson som både træner og kusk efter hjemkomsten til Danmark, og i dag tog han double med hhv. Gitte Madsen-trænede Ever So Clever (Zola Boko) og egentrænede Ceton Simoni (Broad Bahn).

Anders Pedersens stald har til gengæld ikke fungeret optimalt i årets første fire-fem måneder, men Aalborg-træneren har i hvert fald en fin reklamehest i 3-årige Draco (Offshore Dream), der nu er ubesejret i to starter.

Svenskregistrerede Draco, der er lillebror til Derbytreeren Albatros, var i dag suveræn i tiden 1.15,0a/2140 meter.

Anders Pedersen var også først over stregen med John Nielsen-trænede Spicy Shot (ENS Snapshot), der leverede en flot præstation i sin sæsondebut som vinder tiden 1.15,9/2160 meter.