TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pÄ facebook

Lotteria: Kan Bazire slÄ Gocciadoro?

af | Nyheder

ForhÄndsfavoritten til den endelige sejr i Gran Premio Lotteria er Vitruvio med Alessandro Gocciadoro, der ogsÄ vandt sit forsÞg let, men Bel Avis med Jean Michel Bazire, der ogsÄ vandt et forsÞg, kan blive en hÄrd konkurrent i finalen.

Vitruvio med Gocciadoro vinder sikkert i 1.11.5a/1600 m. Foto Gerard Forni

Vitruvio med Alessandro Gocciadoro vandt en pligtsejr i sit forsÞg, hvor den fÞrte fra start til mÄl og sejrede sikkert i 1.11.5 foran staldkammeraten Ua Huka med Rene Legati i 1.11.7 og Ursa Caf med Antonio Esposito i 1.11.8.

Her var Copenhagen Cup-deltageren Voltaire Gifont med Pietro Gubellini nummer fem efter et lþb i bagfeltet og indvendig kþrsel i oplþbssvinget – den imponerede bestemt ikke.

Trods stor startfejl vinder Bel Avis med Jean Michel Bazire sikkert i 1.11.6a/1600 m. Foto Gerard Forni

Meget mere imponerende var til gengÊld franske Bel Avis med Jean Michel Bazire, der vandt et forsÞg pÄ trods af en ikke ubetydelig startfejl.

Bel Avis var vel 30 meter efter sidste hest i feltet rundt gennem fĂžrste sving, men fik kontakt, og ned gennem oplĂžbet sejlede den let forbi til sejr i 1.11.6 foran en trĂŠt Timone Ek med Roberto Vecchione og Vanesia Ek med Pietro Gubellini.

Disco Volante med Björn Goop. Foto Gerard Forni

Det tredje forsĂžg vandtes af svenske Disco Volante med BjĂžrn Goop, der fra spor 8 var i stand til at tage spids, og her blev den let lĂžbet ud.

Disco Volante sejrede i 1.11.9, mens Attack Diablo med Federico Esposito besatte andenpladsen i 1.12.2 foran sidste Ă„rs vinder, Urlo dei Venti med Antonio di Nardo, der sad i vinderhullet undervejs, men var trĂŠt i oplĂžbet.

Vitruvio og Bel Avis skiller sig klart ud i dette millionlÞb, hvor klassen pÄ deltagerne nok er den dÄrligste nogensinde.

Finale klokken 18.15 og startlisten ser sÄledes ud:

  1. Ua Huka – Rene Legati
  2. Bel Avis – Jean Michel Bazire
  3. Vitruvio – Alessandro Gocciadoro
  4. Disco Volante – Björn Goop
  5. Attack Diablo – Federico Esposito
  6. Ursa Caf – Antonio Esposito
  7. Vanesia Ek – Pietro Gubellini
  8. Urlo dei Venti – Antonio di Nardo
  9. Timone Ek – Roberto Vecchione