TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Optimisme på Bornholm

af | 11. apr 2019 | Nyheder

Lørdag eftermiddag indleder Bornholms Brand Park sæsonen med et ni løbs program med masser af heste til start – og den øgede interesse omkring den bornholmske nationalsport, skaber begrundet optimisme på klippeøen.

Med undtagelse af Åbningsløbet – hvor der bl.a. er gensyn med sidste års Bornholmsmester, Solon – er der næsten fyldt op i samtlige løb og det har endda været nødvendigt at udskrive et ekstra løb.

-Det har været helt overvældende. I fjor havde vi blot 27 heste til årets første løbsdag, men i år havde vi 25 for mange heste i forhold til det antal løb, der var udskrevet, siger driftsleder Charlotte Berg til Travservice.dk.

-Men jeg fik udskrevet et ekstra løb og flyttet lidt rundt på hestene, så vi endte med at kun 10 heste må blive hjemme. Det er der heldigvis fuld forståelse for og så har vi jo løb igen allerede næste lørdag den 20. april.

-Det spiller selvfølgelig en rolle, at vi indleder sæsonen 14 dage senere i år, men i fjor havde vi altså snestorm på denne her tid og ingen havde kunne træne i tre uger op til sæsonpremieren. I år har alle kunne træne og selvom det er lidt køligt, skinner solen og jeg håber, at rigtig mange kigger forbi på lørdag.

-Jeg håber selvfølgelig at vi får en rigtig god sæson; der er i hvert fald masser af optimisme at spore i bornholmsk travsport. Der kommer flere føl i år end tidligere og der er kommet mange nye heste herover i løbet af de seneste måneder. Størsteparten af dem kommer ud på den første løbsdag, hvor jeg synes vi har mange jævnbyrdige løb, så det ser spændende ud.

Øget Tv-dækning
Charlotte Berg kan sammen med tidligere Dantoto-medarbejder Rolf Laugesen i aften opleves på TV2/Bornholm i samtaleprogrammet “Mellem os” der netop nu kan ses på stationens hjemmeside (KLIK HER). Programmet genudsendes desuden kl. 23.00 og igen kl. 01.00.

-TV2/Bornholm begynder desuden at sende vores løb direkte på de fleste løbsdage, som man også gør det i Nordjylland, og det er vi selvfølgelig meget glade for. På lørdag starter udsendelsen kl. 12.55, siger Charlotte Berg.

-Endelig har TV 2/Bornholm på søndag kl. 19.50 premiere på dokumentarserien “Verdens mindste travbane” om livet på Bornholms Brand Park, hvor man bl.a. følger en nylicenshaver og en ponykusk i forberedelserne til den nye sæson.

Charlotte Berg

-Vi gør generelt en indsats for at få flere folk i forår- og efterårssæsonen. Tro det eller ej, men der ER stadig mennesker på Bornholm, som ikke ved, at der findes en travbane – og det er dem, vi gerne vil ha’ fat på. Derfor laver vi en række events, hvor der ikke er travløb, i et håb om at publikum får lyst til at komme igen på løbsdagene.

-I den sammenhæng skal også nævnes, at vi har fået nye restauratører på travbanen, Gilbert Espersen og Torben Munch, som tidligere har været tilknyttet banen, så folk ved hvad de står for og de ved omvendt hvad folk vil ha’. Det er samtidig vigtigt, at vi har fået nogle restauratører, som “spiller med” – dvs. de vil også være tilstede på eventdagene og det tror jeg har stor betydning.

Baneprogram – Bornholms Brand Park: KLIK HER