TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Stald Rita skifter træner

af | Nyheder

Efter Stald Ritas 4-Ă¥rige hoppe Fleche de Feu i dag havde startet pĂ¥ Vincennes, opsagde Jørgen Jensen, Stald Rita sit samarbejde med Jarmo Niskanen og flytter sine franske heste til anden træner.

-Det har været undervejs i nogen tid, og der er flere ting, der ligger til grund for min beslutning, siger Jørgen Jensen til travservice.

-Jeg har haft heste hos Jarmo Niskanen i næsten 5 Ă¥r pĂ¥ dagen, men jeg synes ikke, at forholdene pĂ¥ Grosbois, hvor Jarmo holder til Ă¥ret rundt, er helt optimale, og det er en af de væsentlige grunde til, at jeg nu har opsagt samarbejdet med Niskanen og i stedet vil bruge hollandske Paul Hagoort, der har heste stĂ¥ende sĂ¥vel pĂ¥ en gĂ¥rd ved Le Mans, hvor Erik Bondo ogsĂ¥ holder til, samt har egen gĂ¥rd i Holland, siger Jørgen Jensen.

Paul Hagoort -ny træner for Stald Ritas franske heste

Pt har Stald Rita fire heste i Frankrig og i forvejen træner Paul Hagoort den 2-Ă¥rige Holmes (Cristal Money), men nu modtager den hollandske travtræner ogsĂ¥ de to hopper, Fleche de Feu (Look de Star) samt Enchilada Face (Scipion du Goutier) samt den nyblevne vallak, Fantoccini (Sam Bourbon).

-Fleche de Feu startede i dag, men galoperede kort efter start. Bjørn Goop, der kørte den, sagde den hang pĂ¥ den ene line, sĂ¥ der er nok noget at fĂ¥ rettet til inden den kan starte igen.

-Enchilada Face er der lange udsigter med. Hun fik desværre et brud pĂ¥ hasen i efterĂ¥ret, og er opereret og fĂ¥et 6 skruer sat ind. Hun er derfor under genoptræning, men kommer tidligst til start sidst Ă¥ret. Det var utroligt ærgerligt med det uheld. Enchilada Face var en hest pĂ¥ vej op i klasserne og hun rundede 100.000 Euro i indtjening i sin seneste start, hvor hun blev nummer tre.

-Fantoccini, der vandt tre løb i sommer er blevet kastreret og sĂ¥ har han fĂ¥et fjernet en mus, men er nu klar til genoptræning, og den kan vel starte i løbet af nogle mĂ¥neder, slutter Jørgen Jensen.