TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ingen vinterdvale for Eric the Eel

af | 31. jan 2019 | Nyheder

En af dansk travsports lovende 3-åringer Eric the Eel, er i træning hos Erik Bondo i Italien, der faktisk har planer om at starte Muscle Hill-søn inden for en nær fremtid.

Eric the Eel med Rene Kjær ved sejren i Aalborg. . Hesselborg Foto

Eric the Eel, der efter at have vundet sine to første starter i Italien som 2-åring, kom til Danmark, hvor den vandt besnærende sejre på såvel Lunden som i Aalborg, inden sejrsrækken brast ved galop i opløbet med sejren på gaflen i Breeders Course-finalen på Jägersro.

Derefter gik den tilbage til Erik Bondo i Italien, hvor den i slutningen af november akkurat ikke nåede at kvalificere sig til finalen i Gran Premio Allevatori.

-Siden har vi trænet Eric the Eel og han virker faktisk så fin, at jeg overvejer at starte ham inden længe, siger Erik Bondo til travservice – uden Bondo dog vil konkretisere ,hvornår det i givet fald skulle være.

-Jeg mener, at i stedet for at ligge og køre hurtige træningsarbejder med ham, så kan han lige så godt starte og få noget rutine, siger Erik Bondo.

-Meget afhænger også af vejret og de betingelser vi har for at træne. Lige for øjeblikket er det ikke specielt godt, men det kan hurtigt vende til det bedre, siger Erik Bondo.

Erik Bondo starter i øvrigt en hest på Vincennes i 7. løb i eftermiddag, 1 Up Right Bi, der skal køres af Franck Nivard.

-Hesten har fin form, men det er første gang på Vincennes, så man ved jo aldrig hvordan den klarer bakken, siger Erik Bondo.

Up Right Bi står i skrivende stund til 12 gange pengene hos PMU/DanToto – bestemt et spil værd!