TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Derbykandidat skifter træner

af | Nyheder

Efter en skuffende præstation i 4-Ă¥rs Prøven pĂ¥ Jydsk Væddeløbsbane søndag eftermiddag er en af Ă¥rets Derbykandidater, Come on Hugo skiftet træner.

Som 2-Ă¥ring vandt Come on Hugo med Bent Svendsen Dansk Opdrætningsløb Foto Martin Timm Holmstav

Come on Hugo, der med en startpræmiesum pĂ¥ 477.000 kroner er DerbyĂ¥rgangens næstmest vindende hingst/vallak, kun overgĂ¥et af svensktrænede Cubra Libre Ice, har forladt Skive-træneren Bent Svendsen, og er nu i træning hos Flemming Jensen i Aalborg.

Søndag eftermiddag startede Come on Hugo som favorit i en af de tre Ă¥bne afdelinger i 4 Ă¥rs Prøven, men klappede sammen i opløbet og sluttede uplaceret.

-Allerede efter 600 meter kunne jeg mærke, at hesten ikke var, som han skulle være. Normalt tager han biddet, men det gjorde han slet ikke i gĂ¥r, siger Bent Svendsen til travservice.

-Efter løbet var hans puls pĂ¥ over 100, og det er helt klart, at hesten har en infektion.

-Det er ærgerligt at miste Come on Hugo, som jeg fandt pĂ¥ auktion for 25.000 kroner som Ă¥ring, og har ført frem sĂ¥ han nu stĂ¥r med en indtjening pĂ¥ 477.000 kroner.

-Indrømmet præstationer i Ă¥r har ikke været gode, men i sæsondebuten i Skive var vi uheldige og fik galop, da tempoet pludselig blev taget ud af løbet og i Sprintermesteren i Billund havnede vi i dødens pĂ¥ en af Europas bedste 4-Ă¥ringer. I gĂ¥r – ja, det har jeg omtalt – hesten var ikke sig selv og var syg.

Sammen med Come on Hugo skifter samme ejers Brave Challenger ogsĂ¥ træningskvarter til Flemming Jensen.

-Jeg ønsker det bedste  fremover for de to heste og for ejeren Anders Hansen, der har været en af de bedste hesteejere jeg nogensinde har haft i stalden, siger Bent Svendsen.