TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Lindhardts derbyheste testes

af | 25. jun 2017 | Nyheder

Med seks uger til det tyske Trav Derby begynder kandidaterne nu at blive testet mod hinanden og i eftermiddag kommer 18 derby-kandidater i ilden på Mariendorf-banen i Berlin. Tre af dem trænes af Christian Lindhardt og en af Henrik Thomsen. DanToto har spil til alle løbene i Berlin.

Christian Lindhardt er godt forspændt til Deutsches Traber-Derby 2017, hvor finalerne køres i weekenden den 5. og 6. august på Mariendorf-banen i Berlin.

Heinz Wewering kører for Christian Lindhardt

Ja, Lindhardt har flere af de varme Derby-navne i sin stald, og han har derfor allerede nu sikret sig Europas oftest sejrende travkusk,  Heinz Wewering til at køre hhv. Maxi Cup (Raja Mirchi) i selve Derbyet og Motion Pure (Muscle Hill) i Hoppe Derbyet.

Netop disse to heste skal ud i eftermiddagens hovedbegivenhed i Berlin, Buddenbrock-serien, hvor der afvikles såvel et løb for hingste som for hopper.

I et begynderløb lader Christian Lindhardt en tredje Derbykandidat, Theodor AS (Cantab Hall) debutere – den har i øvrigt samme moder som Derbyvinderen Tiger Wood As (Quick Wood) og kostede 33.000 Euro som åring.

Theodor As er godkendt i 1.19.6 og er en topchance i 6. løb.

NFT-træneren Henrik Thomsen har en Derbykandidat i Ready Dream (Ready Cash), der starter i Buddenbrock-Serien – 8. løb – mod bl.a. Maxi Cup.

OgsÃ¥ den anden danske træner i tysk travsport, Michael Larsen har heste til start i eftermiddag – dog ingen Derby-aktuelle.

Michael Larsen kører selv Sandsturm (Igor Font), der er tippet som vinder i 3. løb.

DanToto har spil til alle eftermiddagens løb i Berlin – baneprogrammet kan downloades pÃ¥ dette link – klik her