TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

81-årige Poul Nøhr hædret

af | 11. feb 2017 | Nyheder

En af dansk travsports store støtter gennem mere end 60 år, nordjyden Poul Nøhr blev i aftes optaget i Wall of Fame i forbindelse med galla-festen på Racing Arena Aalborg.

Som det blot femte medlem blev amatørkusken, hesteejeren og opdrætteren Poul Nøhr fra Biersted i Nordjylland i aftes optaget i Wall of Fame på Racing Arena Aalborg.

81-årige Poul Nøhr blev optaget i Wall of Fame i Aalborg. Banens direktør Claus Hein og konferencier Carsten Bungdaard stod for det praktiske. Foto racing Arena Aalborg

81-årige Poul Nøhr blev optaget i Wall of Fame i Aalborg. Banens direktør Claus Hein og konferencier Carsten Bundgaard stod for det praktiske. Foto Racing Arena Aalborg

Det skete i forbindelse med årets Galla-fest, hvor man også hædrede de forskellige championatsvindere.

Poul Nøhr har været aktiv inden for travsporten siden Aalborg-banen startede i 1954, og i dag – 81 år gammel, er han fortsat aktiv.

På sin gård i Biersted har Poul Nøhr i mange år haft et egnsmuseum med fokus på travsporten, og i forbindelse med produktionen af filmen Tarok, kunne Poul Nøhr bistå med mange effekter, der var med til at give filmen et autentisk præg.

Optagelsen af Poul Nøhr i Wall of Fame  var særdeles populær, og der var stående ovationer fra galla-festens 172 deltagere til den gamle travsportsmand.

Aalborg-banens Wall of Fame omfatter nu fem personer.

Tidligere er Peter Bratholm, Jørgen Larsen, Jørn Damsgaard og galopmanden John Nielsen optaget i Wall of Fame.