TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

80 meter tillæg!

af | 22. okt 2014 | Nyheder

I vore dage er det  sjældent at se en hest meldes til start i et klasseløb med 80 meter tillæg. Det kan man dog se på Car Center Racetrack ved Nykøbing F i eftermiddag, hvor den italienske Hoppe Derbyvinder Red Rose America med Kenneth Nielsen skal give 80 meter forud i 4. løb.

Red Rose America med Kenneth Nielsen vandt let i Aalborg i sin seneste start Foto Ole Hindby

Red Rose America med Kenneth Nielsen vandt let i Aalborg i sin seneste start Foto Ole Hindby

Red Rose America, der senest startede og vandt Aalborg Hoppe Championat på NKI Racing Arena for en måned siden, er til start i Oktoberpokalen, der er et hoppeløb udskrevet med grundlag 0 og har tillæg ved 12.001, 36.001, 108.001 og endelig ved 400.001 kr.

Red Rose America har tjent 1, 26 millioner kroner, og har dermed tjent næsten 3 gange så meget som løbets andre deltagere tilsammen!

I det gode gamle dage var det ikke unormalt, at topheste startede med store tillæg – ja, i helt gamle dage før startvognen var opfundet, var det nærmest reglen at de gode heste startede med tillæg i løbene.

For at vinde eftermiddagens løb, skal Red Rose America præstere en kilometertid, der er 2.8 sekunder bedre end det spidshestene kan løbe.

Fra spids har Alice T Dream løbet 1.18.4/2140 m og så skal Red Rose America altså løbe 1.16.0 for at nå målstregen samtidigt med spidshesten.

Trods de 80 meter tillæg så burde opgaven ikke være umulig at løse for den 4-årige Varenne-datter.

Car Center Racetrack er ugens vært for Nordisk Onsdag og 1. løb starter som sædvanligt klokken 15.15.

Baneprogrammet kan downloades fra dette link – klik her