TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

600.000 kroner mere i præmier

af | 20. sep 2018 | Nyheder

Dansk Travsport har fået en ekstra V75-dag den 28. december på Jydsk Væddeløbsbane, og det betyder 600.000 kroner mere i præmier til hesteejerne.

Allerede i år får dansk travsport tre V75-dage – de to har været afviklet på Charlottenlund, men efter finsk travsport har måttet sige nej til ATG på grund af lovmæssige forhold, har dansk travsport nu fået en V75-dag, der skal køres den 28. december på Jydsk Væddeløbsbane.

Den dag skulle Billund ellers have afviklet løb, men nu har man byttet med Jydsk Væddeløbsbane, der skulle have kørt den 14. december.

– I Aarhus havde vi nogle rammer, der gjorde det muligt at holde en væsentlig del af præmierne inden for det allerede fastlagte præmiebudget, forklarer Dansk Hestevæddeløbs direktør, Henrik Friis.

– Vi fandt en løsning med Billund og Aarhus som kunne fungere, og vi er taknemmelige for den fleksibilitet, de to baner har udvist. Såvel sports- som spillemæssigt har denne ekstra V75-omgang stor værdi for dansk hestevæddeløbssport.

Den ekstra V75-omgang, der indgår i ATGs projekt, Winterburst, hvor eventuelle jackpots i daglige V75-omgange mellem Jul og Nytår opsamles til en finale-omgang den 31. december på Axevalla, betyder omkring 600.000 kroner mere i væddeløbspræmier til danske hesteejere.

-Vi er i gang med at udarbejde propositionerne – jeg forventer, at der bliver seks løb med autostart og et stayerløb, hvor vi håber, at der kan komme op til 15 heste til start, fortæller sportschef René Jensen.

– Hvert V75-løb får 103.000 kroner i samlet præmiesum med 50.000 kroner i førstepræmie, og vi håber, at ved at vi allerede nu går ud og fortæller om denne ekstra V75-omgang, at hesteejere og trænere vil matche deres heste efter denne løbsdag, så vi kan præsentere et flot program. Vi håber også på at f.eks. heste fra Berlin, der er vant til at starte på højre volte, vil komme til Aarhus, til denne løbsdag, siger René Jensen.

I 2019 er der planlagt tre danske V75-dage – alle på Charlottenlund Travbane, hvor de to er som i år – Copenhagen Cup og Derbydag, mens den tredje i 2019 også indgår i Winterburst og køres den 29,. december 2019.