TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

45 millioner i V75!

af | Nyheder

Med en overført pulje fra sidste uge og lige efter en lønudbetaling er der lagt op til en kanonomsætning i eftermiddagens V75-spil, der afvikles på Färjestad-banen. Alene i puljen til 7 rigtige ventes der at være over 45 millioner danske kroner! -Så glem alt om Lotto!

Flemming Jensen er til start i tre af eftermiddagens V75-løb, og i hvert fald i to af dem, har han topchancer.

I V75-2 sidder Aalborg-træneren bag 9 Trevi Dilli, der i skrivende stund er spillernes favorit på 22%, men en anden dansk hest, Steen Juul-trænede A Perfect Torkdahl med Thomas Uhrberg er også ret betroet, idet den er afkrydset på 17% Det samme er Azarro La Marc med Bjørn Goop.

A Perfect Torkdahl har udviklet sig fint i de seneste måneder og kan være en god vinderchance i V75-2. Foto Ole HIndby

A Perfect Torkdahl har udviklet sig fint i de seneste måneder og kan være en god vinderchance i V75-2. Foto Ole HIndby

Jeg synes at A Perfect Torkdahl, der kommer med sejre i såvel Derby Consolation som i Store Pris-Consolation må være en god vinderchance.

Slide so Easy med Flemming Jensen, der starter i 6. afdeling, er næstfavorit på 22% – svenskerne er varme på Fossens Bonus med Magnus Jacobsson, og den har da også en bedre udgangsposition – nemlig spor 2 mod Slide so Easy fra spor 10.

Flemming Jensens tredje V75-køretur er Trumf Kårsgaard i 1. afdeling, der er afkrydset på 3% . Her er Toto med Tom Erik Solberg også med, men den tror man ikke meget på – afkrydset på 1%.

Jeppe Juel er til start med Gigant Slugger i Gulddivisionen, men spor 10 er ikke godt. Afkrydset på blot 1%.

Løbet byder på et gensyn med sejrshesten Digital Ink med Ôrjan Kihlström, der ikke har startet siden den 28. marts 2015!!

Västerbo Highflyer med Johan Untersteiner er favorit på 49%

Baneprogrammet til jackpot-omgangen på Färjestad kan downloades på dette link – klik her