TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

4-årsprøverne: Duellen udeblev

af | 17. jun 2018 | Nyheder

Nicolaj Andersen-trænede Commit Boom Bay (ENS Snapshot) med Henrik Lønborg i sulkyen overlegen i den første 4-års Hoppeprøve, da medfavoritten Carna Sensei galoperede. 

Det lignede ellers den ventede duel, da startvognen slap feltet og Rene Kjær kørte til spids med Carna Sensei med Commit Boom Bay nærmest, men ind i første sving rullede Carna Sensei pludselig over i galop og så var Commit Boom Bay alene i front.

Foto: Ole Hindby

Carna Sensei kom dog hurtigt i trav igen og fik tredje par udvendig, mens Henrik Lønborg dirigerede løbet i front med Cleo Gammelsbæk i ryg og Cash Flow i dødens.

På bagerste langside kom Carna Sensei flyvende i sporene og gik frem og engagerede Commit Boom Bay til duel, men præcis samme sted som på første omgang, rullede Rene Kjærs hest igen over i galop og så var chancerne definitivt spoleret for Carna Sensei.

Foran havde Henrik Lønborg løbet helt under kontrol med Commit Boom Bay, der sejrede helt efter behag i tiden 1.17,3a/1800 meter foran Cleo Gammelsbæk og Chakita T Hall. Derudover kvalificerede Ceton Simoni og Coco Line sig også til start i Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix.

-Hun befinder sig som en fisk i vandet i Århus, konstaterede Henrik Lønborg, som kørte Commit Boom Bay for første gang.

-Det er en vældig letkørt hest; hun gør bare hvad man beder hende om og slapper fint af undervejs. Det føles som en hest med masser af udvikling i endnu og hun har jo allerede vist, at hun hører til blandt de bedste i årgangen.