TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

3-årige traver vandt pacer-løb

af | 14. maj 2024 | Nyheder

Den 3-årige Chapter Seven hoppe Iluvmyvalentinos sæsondebuterede mandag eftermiddag på Pocono Downs med en sejr i 1.11.8 – i et pacerløb!

Sådan præsenterede Iluvmyvalentinos sig som åring før Lexington-auktionen. Screendump

For 50-60 år siden var det ikke unormalt, at man forsøgte en traver som pacer i USA, hvis den ikke slog til i travløbene.

Men i vore dage er traverracen så udviklet, at det er sjældent at en hest har tendens til at ville pace og at man derfor skifter den fra trav til pace.

Med afstamningen Chapter Seven – Iluvmyjimmycoos v. Cantab Hall – Yankee Valentine v. Yankee Glide har der være pæne forventninger til en karriere som travhest for den nu 3-årige hoppe Iluvmyvalentinos.

Og der er ikke en skygge af pacerblod i den nære afstamning.

Iluvmyvalentinos solgtes som åring for 75.000 dollars – nok fordi hun er helsøster til såvel Balenciaga1.09.1 – 367.201 dollars og Iluvmymiumiu’s 1.11.5 – 43.591 dollars.

Iluvmyvalentinos indledte da også karrieren i fjor som 2-åring i travløbene, men uden den store succes – det blev til to starter, hvor hun galoperede begge gange og endte uden tid.

I hendes sidste start som 2-åring – en qualifier den 22. august – travede hun dog 1.13.4..

Men i år har man så bestemt, at hun skulle prøves som pacer og efter en qualifier den 1. maj, hvor Iluvmyvalentinos løb 1.12.7, sæsondebuterede den 3-årige hoppe med Tyler Buter i sulkyen mandag på Pocono Downs og kunne vinde i 1.11.8a/1609 m.

Iluvmyvalentinos trænes af Jennifer Bongiorno.

Se videoen af Iluvmyvalentinos, der blev lavet af hende som åring op til Lexington-auktionen – klik her