TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

15 gange pengene på Tano Bork!

af | 17. aug 2016 | Nyheder

I Frankrig er der ikke den helt store tro på at Tano Bork i eftermiddag skal blande sig i kampen om en topplacering i dagens Quintet-løb, der er 1. løb på Enghien-banen i Paris. DanToto har spil til hele dagen.

Tano Bork  starter i Paris i eftermiddag Foto  Ole Hindby

Tano Bork starter i Paris i eftermiddag Foto Ole Hindby

I eftermiddag starter Christian Lindhardt-trænede Tano Bork (Great Challenger) med den franske topkusk Pierre Vercruysse i dagens Quintet-løb, Prix de la Porte de Versailles på Enghien. Etr løb over 2150 meter auto, doteret med 70.000 Euro.

Tano Bork har fået en fin udgangsposition med nummer 2 bag startbilen.

Løbet virker meget åbent, og i skrivende stund står favoritten As Dore til små 6 gange pengene, mens Tano Bork står til over 15 gange pengene, og det gør den til den 8. mest spillede hest i feltet på 16.

Franske eksperter tillægger ikke Tano Bork de store chancer – den er seedet i den sidste tredjedel af feltet.

Lidt sympati­spil kan således komme til at kaste gode penge af sig, for Tano Bork meldes i fineste form, og i DanToto kan der spilles . ikke blot på Tano Bork, men til hele løbsdagen på Enghien.

Senere på dagen er der endnu et interessant løb, Prix Jean-Luc Lagardère, hvor Copenhagen Cup–vinderen Your Highness (Chocolatier) med Franck Nivard er favorit til sejren.

Distancen 2875 meter er vel ikke lige hendes favoritdistance, og Your Highness kan vente hård kamp fra bl.a. Bird Parker, Akim du Cap Vert og Tiego d’Etang,

Tano Bork starter klokken klokken 13.47 i 1. løb, mens Your Highness løbet er 4. løb med start klokken 15.40