TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

14-årig traver mod come-back

af | 8. feb 2017 | Nyheder

Den tidligere verdensrekordholder, 14-årige Enough Talk har ikke startet i løb siden maj måned 2012, men nu forberedes den mod et come-back inden for en månedstid!

Nu 14-årige Enough Talk (Enjoy Lavec), der var den første traver, der brød 1.50-grænsen, da den på Colonial Downs den 11. oktober 2008 vandt i 1.08.1, sluttede egentlig sin løbskarriere med sejr på The meadowlands den 11. maj 2012 i 1.14.3.

Enough Talk. Foto Ken Weingartner

Enough Talk. Foto Ken Weingartner

Den blev godt nok forsøgt i et comeback året efter, hvor den deltog i tre Qualifier, men uden at finde de rette takter, og herefter besluttede ejeren, Peter Kleinhans sig til at pensionere sin top-traver, der havde tjent i alt 1.839.553 dollars.

Enough Talk, som vi bl.a. så blive nummer to i Copenhagen Cup 2008 med Jørgen Sjunnesson i sulkyen, har i alt startet 92 gange, og vundet 33 sejre.

Men nu venter et come-back forude for den 14-årige vallak, der i nogle måneder har været i træning hos John McDermott.

Det er dog lidt af et tilfælde, at et come-back kommer på tale, idet grunden til at man begyndte at træne med Enough Talk, var at hesten i sit otium, var blevet for tyk.

Træningen har haft en positiv virkning på Enough Talk, og derfor forbereder man den nu til et come-back –  ikke på højeste plan, men til de amatørløb, der bliver kørt rundt omkring på banerne i USA.

Det er dog kun i år Enough Talk kan starte, for i Nord-Amerika er aldersgrænsen 15 år.