TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

136-125

af | 13. nov 2017 | Nyheder

Foto: KM FOTO

Steen Juul er fortsat godt på vej mod landschampionatet, men er Birger Jørgensen (foto) definitivt hægtet af?

For et par måneder siden havde Steen Juul et forspring på over 20 sejre, men der er efterhånden kommet en smule mere balance i regnskabet, selvom søndagens tre sejre på Lunden betød, at “Juulemanden” igen fik lagt lidt afstand ned til konkurrenten og nu er 11 sejre foran Birger Jørgensen.

Trav.dk er desværre ikke helt pålidelig hvad angår antal sejre. Her er Steen Juul og Birger Jørgensen noteret for hhv. 142 og 128 sejre, men det er inklusiv sejre i udlandet med DANSKREGISTREREDE heste. Det “reelle” billede er lidt anderledes, idet Steen Juul d.d. er noteret for 136 sejre på danske baner, mens Birger Jørgensen – iflg. en dugfrisk statistik fra DTC, som Travservice.dk har fået tilsendt mandag morgen – har taget 125 sejre i år på danske baner.

I skrivende stund foreligger startlisterne til weekendens endnu ikke, men med 19 løbsdage tilbage på danske baner i 2017, er landschampionatet endnu ikke 100 % afgjort – ikke mindst når Steen Juul formentlig skal opereres (ny hofte) i midten af december og dermed går glip af et antal løbsdage.

Trænernes Top 10:
Steen Juul – 136 sejre
Birger Jørgensen – 125 sejre
Jeppe Juel – 108 sejre
Rene Kjær – 96 sejre
Flemming Jensen – 45 sejre
Ken Ecce – 41 sejre
Henrik Lønborg – 38 sejre
Morten Friis – 36 sejre
Knud Mønster – 34 sejre
Anders Pedersen – 29 sejre
Frank Mikkelsen – 28 sejre