TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

100% i 2016

af | 11. aug 2016 | Nyheder

Med tre starter og ligeså mange sejre på “hjemmebanen” Nykøbing F. Travbane har Lise U. Hansen, 26 – yngste datter af Jens A. Hansen og Britt Ullerup – en sejrsprocent på banen på 100% i 2016.

Takeover Takeover i vindercirklen med mor Britt Ullerup ved hovedet og Lise selv i baggrunden - Foto: Rasmus Henriksen/NFT

Takeover Takeover i vindercirklen med mor Britt Ullerup ved hovedet og Lise selv i baggrunden – Foto: Rasmus Henriksen/NFT

Det kører bare, Lise?

– Ja, det er bare helt fantastisk som det har gået de sidste par gange jeg har været der, indleder Lise.

Men hvorfor tog du egentlig turen herned de to gange?

– Nu var det fordi der var Mindeløb og mor og far havde spurgt om jeg ville køre Lass Passion. Den nåede så at tjene for meget til Sigter mod Stjernerne og så fik jeg Arthur Halbak i stedet, hvilket viste sig at være rigtig godt.

– Nu når gik hele gik så godt så spurgte far om både Kasper og jeg ville komme næste gang i Sigter mod Stjernerne så ville han have enhest til os hver så det gjorde vi.

– Det passede også med Amatør Elite Cup, hvor jeg kunne køre Tage (Takeover Takeover, red.), som jo viste sig at være helt forrygende. Jeg havde ikke regnet med det store med ham for han plejer at være bedst for Marie

Men selvom du har NFT-licens kører du ikke så meget her?

– Dengang der var tale om lukning beholdt jeg mit licens på banen fordi jeg gerne ville støtte op og jeg har den stadig dernede selvom jeg bor i Nordjylland.

Kan du forventes at køre på NFT fremover?

– Nej, det ved jeg ikke om jeg gør. Det skal jo passe med job, hvor jeg er nødt til at bruge feriedage på det, men det kan da sagtens være jeg finder vej derned igen. Nu skal vi jo til Derbydagen, hvor vi fik kvalet to ind til Amatør Elite Cup finale.

Hvordan går hverdagen?

– Ja, altså med hestene foregår det hos Jeppe Juel, men jeg rider også lidt galopheste.

– Arbejdsmæssigt sidder jeg i Aalborg og handler med frosne fisk til Afrika, slutter den gæve sjællænder/nordjyde.