TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

100% for Skive-smeden

af | 4. jun 2014 | Nyheder

Beslagsmeden Dennis Kristiansen tog ikke forgæves til Charlotteblund Travbane med sine to fine travere, Sergio  og The Blacksmith. Han vandt med dem begge.

Tak Sergio synes Dennis Kristiansen at sige

Tak Sergio synes Dennis Kristiansen at sige

 Sergio H (Gigant Neo) har virkelig ramt en formtop og dagens sejr var dens tredje i år – det var  hvad den vandt hele sidste år!

Sejren kom i hus på en rigtig god afslutning, hvor Sergio H fangede førende Indian Summer med Birger Jørgensen, der ellers lignede en sikker vinder i opløbet.

I Vindercirklen spurgte Carsten Bundgaard Dennis Kristiansen om Sergio H kunne være en kandidat til EM for 5-åringer, men fik et benægtende svar.

– Jeg vil gå efter at komme med i finalen i K G Bertmarks Amatørløb i den svenske Derbyweekend – det passer godt til Sergio H og mig, sagde Dennis Kristiansen.

Mens Sergio H vandt i sidste skridt, så var taktikken med The Blacksmith (From Above) anderledes, for det var spids fra start til mål.

Men det blev alligevel lidt spændende.

Efter at have set dunderfin undervejs, begyndte The Blacksmith at korte skridtene af de sidste 300 meter, men Dennis Kristiansen klarede at holde den i trav til målstregen var passeret. Vindertiden 1.17.7/2000 m.

– Det er klart, der er noget i vejen med ham – det må dyrlægen nu finde ud af. Det er en hest med meget stor kapacitet, sagde Dennis Kristiansen efter sejren, der var den anden i tre starterfor hesten.

Og The Blacksmith har da også papirerne i orden.

Faderen From Above har jo slået sit navn fast som en betydende avlshingst, og moderen er en Mack Lobell-hoppe, der kommer ud af samme moderlinje som bl.a. avlshingsten San Pellegrino samt en af verdens bedste hopper gennem tiderne, Peace Corps.

Steen Juul på vej mod sit 25. trænerchampionat vandt to sejre – først med herlige Nesmil Hanover (Love You) , der altid gør en god figur og siden med Saint Emilion (Justice Hall).

Sidstnævnte trænes af Heidi Andersen, der også fik sejr til stalden mandag aften på Halmstas med Samson Kaski.