• Opdrætterforeningen
  • Horse Trainer Walks
  • Cph Sale Banner 600x110 (002)
  • Derby 2017
  • Travdiscount

Nyheder

Blachman er perfekt

Skive-træneren Morten Juul melder alt vel med derbydeltageren Blachman klar til søndagens store opgave.

Læs mere


Fire Bold Eagle-åringer under hammeren

I aften holder det franske auktionsfirma, Osarus Trot åringsauktion på Vincennes, og blandt de  105 udbudte åringer er fire efter Bold Eagle.

Læs mere


Dansk Hoppe Derby-historisk set

Hvem har klaret sig bedst i Dansk Hoppe Derby gennem årene af kuske, avlshingste og opdrættere. Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Læs mere


Video-optakt til Derby-weekenden

Skive Trav stiller med et stærkt hold til Derbyweekenden og Henrik Dyhrberg har derfor lavet videoindslag med nogle af banens repræsentanter

Læs mere


Atter ungheste på Bornholm

I denne sæson har det været vanskeligt for Bornholms Travselskab at stable et felt på benene til årets treårsmesterskab, men det bliver næppe et problem om nogle år.

Læs mere


Ecce valgte spor 9

Efter de fem vindere i Hoppe-prøverne havde taget deres startspor skulle Ken Ecce vælge – og han tog startspor 9 til Bella Mont.

Læs mere


Niky Flax klar til Svensk Trav Derby

Niky Flax, der er opdrættet af Preben Sørensen og Nils Moreau kvalificerede sig tirsdag aften til start i Svensk Trav Derby ved at blive nummer to i en af de seks Derbyprøver, der blev kørt på Jägersro.

Læs mere


Bella Mont og Ken Ecce klar til Derbystoet

Med en flot andenplads kvalificerede Bella Mont med Ken Ecce sig tirsdag aften til  at starte i det svenske Hoppe Derby, Derbystoet på Jägersro.

Læs mere


Knald eller fald på Jägersro

I aften køres der Derbyprøver på Jägersro og modsat herhjemme er det knald eller fald for alle deltagerne. Ikke noget med wild cards.

Læs mere


A C Sale: Udgåede heste

I skrivende stund er der to udgåede heste til Agria Copenhagen Sale på lørdag,

Læs mere


Timoko siger farvel.

På lørdag starter Timoko for sidste gang i løb på en fransk bane.

Læs mere


 A C Sale: Lækkerbiskner fra Panamera

Der er vel næppe tvivl om, at nogle af topnumrene på lørdagens auktion kommer fra Panamera Racing, der har seks åringer  som er efter bl.a. Muscle Hill og Varenne anmeldt.

Læs mere


Ballade i svensk travsport

Det er ikke blot herhjemme, der debatteres heftigt i denne tid - i Sverige går bølgerne højt, fordi det forlyder, at Solvalla skal have tirsdag som fast løbsdag – samme dag som Jägersro har haft i utallige år.

Læs mere


Kolnes og danskerne

Bjerke-træneren Sigbjørn Kolnes er en af de norske trænere, der ofte køber danske travere til sine hesteejere, og i stalden der lige nu 15 danskfødte heste.

Læs mere


Få danske blodlinjer i Derby-løbene

 Kenn Erik Bech har set på moderlinjerne hos Derby-deltagerne.

Læs mere