fbpx
  • Horse Trainer Walks
  • HH Care
  • Opdrætterforeningen
  • Fast Track Racing 2
  • asvt internet
  • Game Lounge
  • Derby 25

Nyheder

Banerekord i 1. løb

Bliver lørdagens løb et fingerpeg om det sportslige niveau på weekendens løb på Charlottenlund Travbane, så bliver det godt.

Læs mere


Europas hidtil hurtigste 2-åring

Fredag vandt den 2-årige Yield Boko-søn, Global Badman et Breeders Crown-løb på Bergsåker i 1.14.1a/1640 m – den hidtil hurtigste notering af en 2-åring i Europa i år.

Læs mere


Tre danskere i Frankrig

Tre heste med dansk baggrund er lørdag start på hhv. Vincennes og Cagnes sur Mer.

Læs mere


Derbynoter – 24. august

Derbyweekenden er i fuld gang – vi har samlet indtryk fra bane og stald.

Læs mere


Delicious One – kæmpefavorit i Hoppe Derby

Christian Clausen-trænede Delicious One med Thomas Uhrberg er kæmpefavorit til sejren I Dansk Hoppe Derby på Charlottenlund Travbane i eftermiddag.

Læs mere


Målfotos på Fast Track TV

En ny service dukkede op på Tv-skærmene i forbindelse med Derbymeetingets første dag på Charlottenlund Travbane. Nu blev der vist målfotos efter hvert løb.

Læs mere


Et navn, der forpligter!

Det var en fin debutant, der indledte Derbymeetinget på Charlottenlund Travbane – 2-årige Taste of Diamonds, der trænes af Tomas Malmqvist og blev kørt af Ken Ecce. Men kan den komme til at leve op til sit navn.

Læs mere


Derbysnak 2 – 23. august

Hvad koster en hest, der starter i Dansk Trav Derby? – Seks af søndagens deltagere blev solgt på auktion for tre år siden.

Læs mere


Flemming Jensen om søndagens V75-chancer

På søndag kan man spille V75 til løbene på Charlottenlund og Flemming Jensen kan meget vel komme til at dominere V75-løbene.

Læs mere


Auktionssnak – 23. august

Er der en derbyvinder på lørdagens auktion på York Stutteri?

Læs mere


Derbysnak – 23.august

Wishing Stone dominerer Dansk Trav Derby – og tre opdrættere har flere heste med i Derby-løbene.

Læs mere


Debutant med skjult form

Derbyweekenden på Charlottenlund Travbane indledes i eftermiddag med et løb for 2-åringer – og en af deltagerne har skjult form.

Læs mere


Kolberg: Vi må rejse os!

Søren Kolberg er en skuffet mand i dag, efter onsdagens løb på Jägersro, hvor det ikke lykkedes at få kvalificeret Staro McMillan til en start i Svensk Trav Derby.

Læs mere


Derby25 klar til weekenden

Derby25, der er sponsor for Dansk Trav Derby er klar til den store Derbyweekend på Charlottenlund Travbane, og har netop opdateret sin hjemmeside med en længe savnet funktion.

Læs mere


Ambrogio klar til Bertmarks Mindesløb

Danske Ambrogio med Janne Lukari vandt onsdag aften det finske udtagelsesløb til Nordens største amatørløb, K G Bertmarks Mindeløb, der køres på Jägersro i weekenden.

Læs mere

  • Grand B