• Opdrætterforeningen
  • Horse Trainer Walks
  • Farifant 2017
  • Racer Bourbon
  • Dubois hingste
  • Wicker Hanover
  • JVB Grand Prix

Nyheder

Danmarksmesteren til Hamburg

Den nybagte Danmarksmester, Dennis Kristiansen fra Skive er blandt de danske kuske, der i aften starter på Bahrenfeld-banen i Hamburg.

Læs mere


Flere nye monte-ryttere

Nu har der også været afholdt licensprøver i Aalborg, og her var der som andre steder stod overvægt af unge travinteresserede, der ville have monté-licens

Læs mere


Ecce har plads til flere heste

Lunden-træneren Ken Ecce er midt i en meget fin sæson, og onsdag eftermiddag vandt han tre af fem starter på hjemmebanen. Men de gode resultater har endnu ikke trukket flere heste til stalden.

Læs mere


Svensk tophest beskudt

Den svenske toptraver Spitcam Jubb, der så sent som i søndags vandt V75-løb på Kalmar, er blevet beskudt med et luftgevær ude i folden.

Læs mere


Christian Nissen mod championatet

23-årige Christian Nissen går efter amatørchampionatet på Charlottenlund Travbane og med to overraskende sejre lagde han sig onsdag i spidsen i championatskampen.

Læs mere


Så fik Kim sin licens

Danske Kim Pedersen, der nyligt bestod den norske træner-eksamen, har nu fået sit trænerlicens udfærdiget af Det Norske Travselskap.

Læs mere


Stald KTAS håber på Derbystart

Danmarks største andelsstald, Stald KTAS håber på, at Babymoney med træner Thomas Fischer kan vise sig god nok til at starte i Dansk Trav Derby.

Læs mere


Outsidere gav fin V5-gevinst

Det var ikke favoritternes dag i Lundens V5-løb, og kun seks kuponer havde den rigtige kombination - heraf var de to danske.

Læs mere


Sportens spilleselskab under opbygning

Fra den 1. januar 2018 er spil på heste liberaliseret, og trav- og galopsporten er derfor i gang med at opbygge et eget spilleselskab ligesom man er ved at indgå aftale med en ny TV-leverandør.

Læs mere


Timoko for 100.gang

På lørdag får årets vinder af Elitloppet, Timoko sin start nummer 100. Det sker i et af Frankrigs få sprinterløb, Prix de Washington på Enghien-banen i Paris.

Læs mere


16 ud af 20 til start

80% af de 2-åringer, der hidtil er godkendt til deltagelse i løb i Danmark, er blevet startmeldt til Jydsk Væddeløbsbane på søndag.

Læs mere


Campbell når ikke 300 millioner

Fredag den 30. juni kører verdens mest vindende travkusk John D. Campbell officielt sit sidste løb i karrieren og drømmen om at runde 300 millioner dollars i indkørte præmier, når han ikke.

Læs mere


Thai Caitlin tilbage

På den sidste løbsdag i marts imponerede Tomas Malmqvist-trænede Thai Caitlin (Muscle Hill) stort ved at føre hele vejen og afvise talentet Peakadilly.

Læs mere


120 gange pengene!!!

Palle Günther stod bag en vaskeægte sensation her til aften på Jägersro, da han bragte årets hest sidste år på Lunden Champion Melon til sejr.

Læs mere


Så sad den der!

De sidste starter er resulteret i sekundære placeringer for John Køhler-trænede og kørte Winston Laser, men tirsdag middag var den klar til sejr på Åby.

Læs mere