• Opdrætterforeningen
  • Horse Trainer Walks
  • HH Care
  • Hestesportens Galla 2020
  • Elitloppet
  • asvt internet
  • From Above
  • Game Lounge
  • Derby 25

Nyheder

Bazire – ham kan de ikke holde inde!

Jean Michel Bazire kaldes ikke for ingen ting ”Kongen af Vincennes” – og det er utroligt hvad han slipper af med på Europas største travbane.

Læs mere


Nyt på Travservice! – Podcast

Nu har også travservice.dk fået sin egen Podcast, og den er der premiere på i dag.

Læs mere


Valokaja Hindø kan vinde igen!

Great Challenger-sønnen Valokaja Hindø kommer til start i eftermiddagens Prix du Luxembourg med sejr i seneste start i et løb over 2700 m i 1.11.9. Nu er distancen 2100 m auto, og det er vel endda en fordel for den danske traver!

Læs mere


Martins hest seedet midt i feltet

Som ventet tillægges den italienske hest, Ticket To Ride som Martin Andreasen i eftermiddag skal køre på Vincennes ikke de store chancer.

Læs mere


Dubois solgte heste for 6,7 millioner kroner

På fredagens Prix d’Amerique-auktion på Vincennes solgte legendariske Jean Pierre Dubois syv heste for tilsammen 6.7 millioner kroner.

Læs mere


Er Kjær også skarp til Aarhus?

Rene Kjær havde tippet 4 ud af 5 vindere i V5-spillet på Lunden fredag – Nu er han klar med nye tips til løbene lørdag aften på Jydsk Væddeløbsbane.

Læs mere


Belissa Gry – dagens overraskelse

Det var favoritterne der prægede fredagens løb på Charlottenlund Travbane med en enkelt undtagelse – Belissa Gry med Søren Johansson, der vandt til 13 gange pengene.

Læs mere


VM-sølvvinder i V75 bliver ekspert på Derby25

35-årige Frederik Mammen, der sidste år vandt VM-sølv i V75, har indgået et samarbejde med Derby25, hvor han fremadrettet skal guide spillerne i jagten på de store gevinster.

Læs mere


Svensk utilfredshed med dansk aftale

Det murrer i krogene i svensk travsport, hvor flere er utilfredse med den samarbejdsaftale, der er lavet med Dansk Hestevæddeløb på vegne af trav- og galopsporten.

Læs mere


Chloe har sluttet karrieren

Team Juel-hesten Chloe har startet for sidste gang og skal nu i avlen. Og hendes første partner er ikke helt tilfældigt udvalgt.

Læs mere


Musketerdag allerede 12. april

Aldrig tidligere har Skive Travs store løbsdag med Musketer-løbene været afviklet så tidligt, som de bliver i år.

Læs mere


5+ gav 2.6 millioner i gevinst

Det franske Quinte+, der herhjemme hedder 5+, voldte spillere over hele Europa problemer i går og gevinsten for at finde de fem første heste over mål i 1. løb på Vincennes blev på 2.6 millioner.

Læs mere


Prix d’Amerique-auktionen i gang

Torsdag blev førstedagen for den årlige auktion i forbindelse med Prix d’Amerique afholdt på Vincennes, og priserne fik et nyk opad med små 17%.

Læs mere


Rene Kjær er tilbage i ”hjørnet”

I sidste uge nød Rene Kjær sydfrugterne i sol og sommer og havde derfor en vikar til at passe Kjærs Corner hos Derby25. I denne uge er han tilbage med friske kræfter.

Læs mere


Manden vi mindes

Lunden afvikler i dag Otto Hallings Mindeløb, men hvem er det egentlig vi mindes?

Læs mere