• Opdrætterforeningen
  • Horse Trainer Walks
  • HH Care
  • aveve clasic
  • Hestesporten Galla

Nyheder

Danmarks største opdrætter?

Opdrætterforeningens formand, Mikkel Stub Jørgensen, opruster med ikke færre end 14 hopper i fol.

Læs mere


Talerstolen: Om hemmelighedskræmmeri i dansk travsport

Jørgen Sthelis, mangeårig amatørkusk, hesteejer  og nu også opdrætter samt bestyrelsesmedlem i Charlottenlund og Skovbo Amatørklub, Charlottenlund og Skovbo Hesteejerforening og DTS har skrevet et indlæg til talerstolen om den aktuelle situation.

Læs mere


Morten Friis: Lys fremtid

Skive-træner Morten Friis er også begejstret for  den nye samarbejdsaftale, der kan få stor betydning for dansk travsports fremtid. 

Læs mere


“Nu tror vi på det vender”

Trænerforeningens formand, Frantz Präem, ser som de fleste andre meget positivt på den nye samarbejdsaftale mellem Dansk Hestevæddeløb og Svensk Travsport.

Læs mere


Fast Track TV- også hos DanToto

Nu er en aftale mellem DanToto/Danske Spil og Dansk Hestevæddeløb faldet på plads, og dermed kan Racing Live-kanalen også i 2018 vises danske løb.

Læs mere


Kurs mod Hambletonian Stakes 2018

Lutfi Kolgjini har planen klar for den 2-årige Muscle Hill-søn, Tae Kwon Deo, der onsdag aften vandt Breeders Crown for 2-åringer på Jägersro.

Læs mere


Dansk sejr i Belgien

Flemming Reinholdt, der har flere heste i Frankrig, kunne onsdag glæde sig over at hans 4-årige hingst, Durtal Blue vandt en overlegen sejr.

Læs mere


Spor 8 til Axel

Derbyvinderen 2016, Axel fik spor 8 i lørdagens Prix Oscar Collard på Vincennes.

Læs mere


Ny sejr til Cash Simoni

3-årige Cash Simoni med Jorma Kontio vandt onsdag aften på Solvalla.

Læs mere


Carna Sensei, Cash Valley og Slide So Easy

Der var lagt op til, at det kunne blive en god dansk aften på Jägersro, og det blev da også til tre sejre og flere fine placeringer.

Læs mere


Var det sidste start for Nuncio?

Onsdag aften på Solvalla havde Nuncio med Stefan Melander på papiret en opgave, hvor den stod med alle fire ben i mål, men alligevel blev den besejret af Food Money med Ulf Ohlsson.

Læs mere


Generationsskifte hos Axel

Efter en dårlig sæson har Axel Jacobsen iværksat et omfattende generationsskifte i stalden og glæder sig meget til næste år. 

Læs mere


Op til 32 millioner mere i 2018

Den nye aftale med svensk travsport, der blev annonceret tidligere i dag, kan give op til 32 millioner kroner mere til dansk trav- og galopsport allerede i 2018 – og på sigt omkring det dobbelte.

Læs mere


Dansk trav bliver svensk

Der er netop indgået en rammeaftale mellem Svensk Travsport og Dansk Hestevæddeløb om et tæt samarbejde i fremtiden, der indebærer at danske trav- og galopbaner bliver fuldgyldige medlemmer af Svensk Travsport.

Læs mere


Det kan blive en god dansk aften

Mange danske trænere, kuske og heste tager i aften turen til Jägersro, og på papiret ser det ud til at kunne blive en god dansk aften.

Læs mere