Marc Bæk Nielsen på stjernevejen

Der var spænding til det sidste i finalen i løbserien, Sigter mod stjernerne på Fyens Væddeløbsbane søndag eftermiddag, og det blev en fjerdeplads i det sidste løb, der betød at den endelige sejr gik til dne nystartede træner Marc Bæk Nielsen.

23-årige Marc Bæk Nielsen fra Aalborg har fået en drømmestart på sin nye karriere som professionel travtræner.

Allerede inden han startede den 1. oktober var han et hot navn efter at have vundet Jydsk 3-årings Hoppe Grand Prix Blowmywhistle, og været nummer tre i Dansk Trav Derby med Albatros.

Det var også Albatros han vandt sin første start med som træner – og nu kom endnu en triumf med den endelige sejr i Sigter mod stjernerne – en løbsserie som DanToto sponsere.

Sådan går det når man vinder Sigter mod Stjernerne!

Inden finale-dagens to løb var Kasper Foget, der arbejder hos Jeppe Juel, førende i konkurrencen tæt fulgt af Marc Bæk Nielsen.

Det var da også disse to kuske, der prægede finale-løbene.

Først vandt Marc Bæk Nielsen med DK-debutanten, Gentleman (Offshore Dream) og siden kunne Kasper Foget – trods 60 meter tillæg – vinde med Peter Bagger (Gate Open).

Afgørende for det endelige resultat var nu de placeringer de to kuske havde haft i det andet løb.

Kasper Foget var uplaceret, mens Marc Bæk Nielsen var nummer fire – og dermed  sikrede han sig så mange points, at han blev den endelige vinder af løbsserien.

Præmien består af et rejselegat på 10.000 kroner. Dertil kommer yderligere legat på 3.000 kroner som vinder af et af finale-løbene.

Kasper Foget får også et legat 3.000 kroner for at vinde et finale-løb, samt 5.000 kroner i andenpræmie.

Tredjepladsen, der giver et legat på 3.000 kroner, blev besat af Mikkel Olsen, Charlottenlund.