“Hun har haft gavn af løb i kroppen”

Skrevet af Henrik Berg d. . Udgivet i Nyheder

TuaVang_20140817_opl

Casper Jensen-trænede Tua Vang (Lindy Lane) vandt sin Derbyprøve, men får det iflg. træneren svært mod favoritten Tast Of Bourbon.

- Det lignede en  hest, der kunne gå ud og vinde Derby i Sverige, men der kan selvfølgelig altid ske noget uforudset – sådan er travløb jo, siger Casper Jensen.

- Jeg føler dog, at vi kommer med en hest i topform. Tua Vang har den fordel at hun ikke har så mange starter på bagen, så hun går fremad hele tiden og i Derbyprøven viste hun en helt ny side af sig selv – at hun kunne speede.

- Der er ikke noget negativt at sige om hesten. Som mange af de øvrige hopper havde hun jo ikke startet siden Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix, så hun har helt sikkert haft gavn af det løb i kroppen.

- Man kan jo ikke forbedre noget frem mod Derbyet. Forspænding og skoning ændrer vi heller ikke på. Tua Vang går uden bagsko og MED nogle lette forsko. Det gælder bare om at have dem 95 % på toppen i Derbyprøverne og så sørge for at de topper 100 % i Hoppe Derbyet.

- Mht. startsporet, så er vi jo afhængig af hvad de andre vælger (Casper Jensen vælger som nummer tre), så det har jeg ikke tænkt så meget over, men vi må prøve at “gemme” hende til der mangler 6-700 meter og så se hvad det kan blive til.

Jeppe Juel kørte Tua Vang til sejr i Derbyprøven, men Rene Kjær er tilbage i sulkyen i DAHL Advokatfirma Dansk Hoppe Derby 2014.