Nyheder

Find travservice på facebook

Mod Prix d’Amerique 2017

af | Nyheder

På søndag starter nedtællingen mod Prix d’Amerique, når det første af de fire B-løb, Prix de Bretagne køres på Vincennes. Og i år er reglerne ændret, så nu kræver det topplaceringer for at sikre sig startplads den sidste søndag i januar.grand_prix_ameriqueMandag morgen klokken 09.00 udløb anmeldelsesfristen til Prix de Bretagne, der er det første af de fire B-løb.

Løbet køres på søndag over distancen 2700 meter volte og har en samlet præmiesum på 120.000 Euro.

Der er 27 formeldte heste – 18 kan komme til start.

Anmeldelseslisten toppes af Tiego d’Etang, Voltigeur de Myrt, Bird Parker, Anna Mix og Amiral Sacha, og længere nede finder vi bl.a. Lionel, Moving On, Bellina Josselyn, Trebol, Propulsion, Rocky Winner, Viking va Bene, Charly du Noyer og Traders.

Daniel Redén, Stall Zet havde oprindeligt meldt fire heste i løbet, men har allerede taget Wild Honey, Call Me Keeper og Daley Lovin ud.

Der er et forfeit onsdag formiddag og torsdag klokken 12.00 er der endelig startliste.

I år er reglerne for kvalifikation til Prix d’Amerique ændret væsentligt i forhold til tidligere.

Nu er det kun de fire heste med den største præmiesum, der er sikret startplads i feltet. De øvrige pladser besættes gennem placeringer i de fire B-løb (de tre første i hvert) samt af vinderen af såvel Criterium Continental som Prix Tenor de Baune.