TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Ikke kun V75

af | 24. maj 2014 | Nyheder

Der mange penge at skyde efter i totalisatoren i eftermiddag på Solvalla – alene i V75-spillet ventes der en 7-er-pulje på over 45 millioner danske kroner!!

Men også i de enkelte løb er der ode penge at hente. Har du nogensinde prøvet at gå efter en god gevinst for et mindre indskud i Vinder og Pladsspillet.

Hvis man spiller Raket-spil -. altså lader en gevinst gå videre til flere løb – så kan gevinsten blive rigtig fin.

For travservice.dk har Daniel Bjørk lavet disse spille-ideer til Raket-sil lørdagens løb på Solvalla . her følger de.

Raket spilles som 3 af 4 i alt 4 kombinationer

6. løb:  PLADS 4 More than Enough, Jeppe Juel er meget optimistisk og den går hele vejen, der bliver kørt til i dette løb tror jeg fordi alle ønsker ryg til 3 BBS Sugarlight. Som jeg ser det, så får Jeppe anden eller tredje par udvendigt og kan derfra profitere på et højt tempo og komme med en god finish til 2. eller 3. plads (stor pladschance, lille vinderchance)

8. løb PLADS  nr 10 Miss Beniss, har lige set på atgplay “V75-supporten) hvor Daniel Reden fortæller at 6 Dileva Käll skal gå med et slags lukke hovedlag (en variant som blev brugt på Oracle) M.T Harmony vil til spids og forsøges i føringen, det bliver ofte meget hård spidskamp i disse løb og som jeg ser det, så kører de stærkt i flere hundrede meter, det åbner for 9 Mermaid Ås og 10 Miss Beniss, da 10 er mindre spillet giver den et godt plads-odds.

11.løb VINDER nr 15 Jumble Ås, en råstærk hest som tåler at gå den hårde vej-  godt startspor på tillæg gør at Flemming hurtigt er fremme i 3. -4. par udvendigt og derfra kan ingen hest i feltet modstå hendes tryk – stærk som en diesel, men hurtig som en turbo, fin chance til et godt odds.

13. løb VINDER 7 Alfas da Vinci. Joakim Lövgrens hest har en god  udgangsposition og står 20m foran sine hårdeste modstandere, som jeg ser det. En hest i topform som får et fint løb i en god position 2 par indvendigt eller 3 par udvendigt og på sidste langsiden kører Lövgren frem og så…..  game over – for de andre 

Konklusion:

L6) 4P

L8) 10P

Løb11) 15V

Løb13) 7V

Spilles som 3 af 4 (4 kombinationer)

En lidt sjov “dansker-raket” special kommer her

L6) 10 Race Cowboyland- Plads

Løb7) 6 Royal Trophy -Plads 

Løb10) 6 Salina -Plads

Løb11) 15 Jumble Ås- Vinder

Løb 12) ) 9 MagicCarpetRide- Plads 

Løb 13) 4 Frozen-Plads

Spilles som 3 af 6 (20 kombinationer) 

HUSK – der er ofte meget gode plads odds på stordagene som fx Elitloppet,Copenhagen Cup og Oslo Grand Prix 

En så god hest som Premance Simoni gav over 15 gange i plads på Oslo Grand Prix dagen samme år som hun vandt 5 års Hoppefestival i Odense!