Hvad skete der lige der?

JVB

– Den er rullig, sagde Heidi Vægter Lønborg i et interview pÃ¥ Racing Live, med henvisning til gangarten forunder  pÃ¥ hendes nyerhvervelse Tøsen HøjgÃ¥rd. – Og jeg tror ikke, det er noget for spillerne.

Men selv en tidligere dobbelt – amatørchampion kan tage sÃ¥ grueligt fejl.

For Tøsen Højgård (Trophy Catch) fløj hen over banen for Heidi V, Lønborg i det flotteste trav i onsdagens 8.løb på Jydsk Væddeløbsbane og sejrede helt efter behag i 1.17.9a/1800 m til dagens højeste vinderodds 17.19.

Med staldkammeraten Smoothie med Henrik Lønborg på andenpladsen og længe førende Virage med Birger Jørgensen på tredjepladsen nåede Trio-odds op i 1.539.83

Længe så det ellers ud til at Birger Jørgensen skulle tage sin fjerde sejr på dagen, men 75 meter fra mål meldte Virage udsolgt.

Forinden havde banens chamion vundet med Frantz Praem-trænede The Butcher (Delibarete Speed), der løb alene foran feltet undervejs, og med Special One (Double Eagle), der lavede en ordentlig skæver fra start og så ud til at være ude af løbet. Den kom imidlertid flot tilbage og vandt til glæde for favoritsoillerne.

Special One er en af de få heste, som Rene Kjær træner.

Den tredje hest Birger Jørgensen vandt med, Simoni’s Natural (Offshore Dream) er Rene Kjær normal kusk bag, men på grund af hans uheld med et par fingre, stod han over denne løbsdag for at være klar til derbyweekenden.

Simoni’ Natural sad i spids fra start og vandt sikkert. Den trænes af Henrik Lund.

Spids og slut, Det gjorde Basnæs Ficino (Calvin Capar) også i 4. løb, hvor der var gensyn med skimlede Ricardo Mols med Peter Frandsen.

Basnæs Ficino kunne føre uantastet i et meget behersket tempo undervejs, og klarede at afvise en godt afsluttende Ricardo Mols.

– Det var ikke den hest, som jeg kendte, sagde Peter Frandsen efter løbet. – Ricardo Mols var meget stresset op til startvognen, og opførte sig mærkeligt.

I dette løb var Steen Juuls nye italiener Paradiziac favorit, men den havde tydeligvis problemer med at gå højre rundt, men viste stor hurtighed på langsiderne.