Lars Donatzky har udviklet et matematisk system til V-spillene, og det kan du i en prøveperiode bruge gratis
-Smarthest er helt gratis i en testperiode, og du binder dig ikke til noget som helst. Tanken er nemlig, at du selv skal opdage Smarthestens styrke uden at betale en flad femøre.
-Man skal måske tilføje, at Smarthest ikke er en fysisk hest, men en avanceret matematisk ’rådgivning’ til alle V-spillene på alle væddeløbsbaner i Skandinavien.
Siger Lars Donatzky, mangeårig hestesportsjournalist og cand. scient i matematik, og altså udvikler af Smarthest sammen med sønnen Christian og en af dennes venner med speciel IT-kompetence.
Lars Donatzky fortæller videre:
-Smarthest kan på et splitsekund give dig den såkaldte ’optimale’ kupon til din ønskede pris, og ud fra den kan du med din viden og dine analyser bygge din personlige stærke V-kupon til V4, V5, V6, V75 eller V86.
-Vil du sætte dig i ’sulkyen’, tage fat i linerne og være med til at styre Smarthesten godt i mål, kan du sende en mail til info@smarthest.dk med emnet testbruger og få ret til at prøve systemet gratis i en periode.
Smarthest har været i ’prøveløb’ – debuten er snart forstående.
Ønsker du mere information kan du orientere dig nærmere om systemet og om begreber som sværhedsgrad og risikofaktor i en stor artikel på siderne 182-188 i Væddeløbsbladets Årsrevy 2024. Eller se denne artikel på hjemmesiden smarthest.dk, hvor der også er svar på de allerede stillede spørgsmål.
Er det her en banebrydende ny ide?
-Ja, det er jo op til spillerne at vurdere. Ingen kommer til købe ’katten i sækken’, og vi har faktisk en forventning om, at systemet brugt med omtanke kan give både underholdning, spænding og gevinster, der let dækker det kommende abonnement. Men det må tiden vise
Og hvad koster Smarthesten så på lang sigt?
-Den bliver endelig prissat efter to ting. Den skal være så billig, at de fleste brugere kan opnå og se en økonomisk fordel, og omvendt skal den også koste så meget, at indehavernes daglige arbejde med den bliver betalt med en fair timeløn. Men det er jo brugeren og ikke os, der afgør, om systemet bliver en succes.