TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Det kører for Lønborg

af | 15. jun 2014 | Nyheder

Henrik Lønborg ser ud til at få en af sine bedste sæsoner i flere år. Søndag eftermiddag vandt han tre sejre på Fyens Væddeløbsbane.Henrik-Lonborg

Efter tre sejre med hhv. Shaggy, Ronson Cloc og Photo Gardenia har Aarhus-træneren Henrik Lønborg nu vundet 38 sejre i 219 starter i år – det giver en sejrsprocent på 17 – eller sejr i cirka hver sjette start.

I fjor vandt Henrik Lønborg 56 sejre i 585 starter – altså en sejrsprocent lige under 10.

To lokale trænere vandt hver to sejre.

Den gamle fynske champion, John Køhler blev “Mr 100 %” da han først vandt med tyske Idrissou (Love You) og siden med Sindy Skovsende (Knox Jenil), der var en outsider til 28 gange penge pengene!

Udover sejren i Dansk Avlsløb for hopper med Victoria Sisa vandt Rene Kjær en start til mål-sejr med Gitte Madsen-trænede Lord Jaycee (Othello VIvant).

En meget besnærende sejr stod Skive-træneren John Friis for, da han vandt med Voulez-Vous – en smart lille hoppe efter Muscle Hills-helbroder Diesel Don og Kandis

Der blev vist fin sport dagen igennem på Fyens Væddeløbsbane, men banen var i hård konkurrence om fynboernes gunst, for denne søndag var der ikke blot dyrskue lige ved siden af banen. Der var også indvielse af den nye vejbro til en ny omfartsvej, og så var der et stort orkester-arrangement på Odense Å.

Omsætningen i de 11 løb nåede 827.643 kroner.