TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Classic Grand Cru?

af | 25. jun 2014 | Nyheder

I eftermiddag vender tophesten Classic Grand Cru imod alle odds tilbage i løbene på Charlottenlund Travbane efter sin maveoperation, der blev foretaget i begyndelsen af april måned.

Classic Grand Cru - er han klar til en ny æresrunde?

Classic Grand Cru – er han klar til en ny æresrunde?

I normal forfatning ville eftermiddagens opgave være et walk-over for den 11-årige hingst, men med dens sygdoms historik in mente, så kan det være svært at tillægge den en absolut topchance.

Forleden sagde træner og kusk Steen Juul følgende om Classic Grand Cru til Henrik Berg fra travservice.dk

– Jeg ved jo ikke hvad han præsterer på onsdag, men alene det at han er klar til start igen er i sig selv en præstation. Og vi har overhovedet ikke presset ham, men han har selv haft lyst til at træne og har som bedst gået 1.17,5/2000 meter i træning.

– Der er absolut ingen planer efter onsdag, hvor jeg i øvrigt er lidt bange for at man gør ham til alt for stor favorit. Det er klart, at med sådan en hest bliver jeg ikke forbavset hvis han vinder, men det er omvendt heller ikke en forventning her første gang efter pause, slutter Steen Juul.

Og hvis Classic Grand Cru ikke vinder, så har spillerne mest tro på at Runaway med Axel Jacobsen fra spidser svaret.

Mere sikker synes svenske 2 Amour du Cocglais at være i V5-2 – den har været hårdt spillet i alle sine starter og bortset fra et kiks i sidste start, så har den vundet tre sejre i træk.

Tre sejre i træk har Take it All Easy med Rene Kjær  også i V5-4 – V4-2, og den kan meget vel fortsætter sejrsrækken.

Baneprogrammet finder du på dette link – klik her