TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Første sæsonsejr til Obi-Wan

af | 17. aug 2016 | Nyheder

I årets syvende start vandt Obi-Wan med Flemming Jensen årets første sejr. Det skete på Jägersro i aftes, hvor der også var flere andre danske heste på vinderpladsen.

10-årige Obi-Wan (Ganymede) løber fortsat i højeste klasse, men der er langt mellem sejrene efterhånden.

I aftes kom årets første sejr i Augustpriset på Jägersro, hvor Flemming Jensen dirigerede Danmarks-rekordholderen til en sikker sejr efter føring i 1.12.1a/2140 m – præmie 30.000 SEK.

På andenpladsen fulgte Fawkes  med Thomas Uhrberg i 1.12,2, mens NokøEn Frækkert med Jørgensen Sjunnesson besatte tredjepladsen i 1.12.4 – præmie 8.500 SEK.

Derbyvinderen Tumble Dust med Andre Eklundh har endnu ikke fundet storformen – den blev nummer fire i 1.12.4 – præmie 5.700 SEK.

Obi-Ean vinder foran Fawkes og Nok'En Frækkert

Obi-Wan vinder foran Fawkes og Nok’En Frækkert med Tumble Dust på fjerdepladsen

Obi-Wan, der er opdrættet af Berit Olsen, ejes af Stald Sirena.

Flemming Jensen måtte indkassere en bøde på 1.500 SEK for at køre for langt ude i banen som førende. I gamle dage hed det – at belægge mere end et spor.

Den tidligere amatørformand på Lunden, Ivar Kvernrød har valgt at indregistrere alle sine heste i Sverige.

Hans 3-årige vallak, Rapido Follo (Torvald Palema – Effi Follo v. Lord Follo) vandt sin første sejr i karrieren for Stefan Söderkvist denne aften.

Rapido Follo, der startede for anden gang, vandt i 1.18.5/2140 m – præmie 20.000 SEK. Den trænes af Peter Untersteiner.

Sylvester (Høvding Lavec), der er opdrættet af Niels Jørgen Jensen i Grindsted, er nu klar til finalen i det store amatørløb, KG Bertmarks Minne, da den vandt udtagelsesløbet med Hanna Lähdekorpi i sulkyen. Vindertiden var 1.12.4a/2140 m – præmie 30.000 SEK. Med til finalen kom The True F med Jenny Karlsson i samme tid.

I søndags kvalificerede Moondancer med Peter Ø. Andersen og Pommeau Simoni med Tobias N. Jonassen sig også til finalen i Bertmarks Minne i et udtagelsesløb på Lunden.

Der var også sejr  på Jägersro til Max the Flax (Sam Bourbon) med Peter Ingves i 1.15.2/2160 m . den ejes pudsigt nok af førnævnte Hanna Lähdekorpi. Den er opdrættet af Danmarks-vennen Nils Moreaau hos Frank og Preben Sørensen i Vodskov.