TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Som trold af en æske

af | 6. aug 2016 | Nyheder

Dramatik var der i finalen i Peter Haughton Memorial for de 2-årige hingste, hvor der var jævnt spillet mellem flere heste.

What the Hill suser forbi Victor Gio - Foto: Lisa Photo

What the Hill suser forbi Victor Gio – Foto: Lisa Photo

Indledningsvis tog David Miller spidsen med Muscle Hill-sønnen What the Hill, men allerede i midten af første sving slap han til Snowstorm Hanover, der åbnede på behagelige :28,2 (10,6) den første quarter.

Endnu langsommere gik det på anden quarter med Björn Goop og Victor Gio i dødens og således rundede de halfmilen på :57 (10,8) og så var der galop fra Eternal Patrol ligesom Devious Man havde gjort det inden start.

– Matt Kakaley (bag Snowstorm Hanover, red.) is putting them to sleep (Matt Kakaley luller dem i søvn), var løbsreferenten Ken Warkentins kommentar ind i sidste sving, hvor Ready Cash-sønnen Victor Gio gik helt tæt op til Snowstorm Hanover, der gav sig ind i opløbet, hvor Rubio forsøgte angreb, men så ud til at være på en umulig opgave mod Victor Gio.

Men netop som man havde indstillet sig på sejr til Goop og Victor Gio kom What the Hill susende mellem heste og nåede kort før mål forbi til sejr på 11,3/1609 auto (1:54 4/5) før Victor Gio og med Rubio som tredje.

Ron Burke træner What the Hill, der gjorde sin femte start og vandt knap $150.000.

David Miller vandt løbet senest i 2002, hvor han kørte CC’s Chuckie T til sejr – i øvrigt med næsten dobbelt så stor præmiesum som der var i dette løb, nemlig $460.000.

What the Hill blev i øvrigt solgt på Lexington-auktionen i 2015 for $65.000.

Se eller gense løbet her: Peter Haughton Memorial