TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Klogt at spille Jeppe

af | Nyheder

Det var en god ide at spille Jeppe – enten med efternavn Juel eller Rask i løbene på NKI Racing Arena i Aalborg i aftes. De to ”Jepper” vandt tilsammen nemlig halvdelen af løbene. Totalomsætningen satte omsætningsrekord.

Der var på forhånd lagt op til en favoritaften i Aalborg, og sådan blev det også.

Jeppe Juel boltrede sig med tre sejre, og Skives kommende træner Jeppe Rask tog en double.

Jeppe Juel vandt tre sejre

Jeppe Juel vandt tre sejre

Juels vindertrio blev indledt med den lovende Pardon (Zola Boko), der tog sin tredje sejr i træk – træneren spådom om, at dette er en hest, der uden uheld går langt op i klasserne, ser endnu ud til at holde stik.

Pardon behøver ikke at undskylde sit talent!

Derefter vandt Jeppe Juel med de to ENS Snapshot-afkom, Thor Gammelsbæk (anden sejr i lige så mange starter i år) samt Tonicetobetrue, som glædede sine mange ejere i Ekstra Bladets Travklub med en overbevisende præstation efter den lidt skuffende indsats sidst på Åby.

Jeppe Rask vandt svenske Feet of Flames (Federal Flex) samt med Red Runner Morgan (Love You).

Feet of Flames var en overraskelse til 20 gange pengene, og den største overraskelse i V65-spillet.

I V65-spillet lokkede en jackpot-pulje på en lille halv million på forhånd, og selv om spillet vel ikke indbød til de store kuponer på grund af det lignede favoritter, så satte omsltningen alene i denne spilleform sæsonrekord med 1.744.390 kroner – det var 600.000 kroner mere end i sidste uge på Lunden, hvorfra jackpotpuljen stammede.

V65-omsætningen udgjorde cirka halvdelen af aftenens totalomsætning, der nåede årets hidtil højeste i Danmark – 3.527.932 kroner.

Gevinsten for 6 rigtige blev på 2.913 kroner, mens der blev 51 kroner til rækker med 5 rigtige,