TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Endnu en travformand går

af | Nyheder

Forleden var det Lundens formand, Peter B. Wilhelmsen, der meddelte, at han ikke genopstiller til den ordinære generalforsamling  – nu melder Per Hansen, formand for Billund Trav, at han heller ikke modtager genvalg,

Per Hansen . modtager ikke genvalg

Per Hansen . modtager ikke genvalg

Efter otte år som medlem af bestyrelsen – heraf som formand de sidste fem år – har Per Hansen besluttet sig til ikke at genopstille til bestyrelsesarbejdet ved den kommende ordinære generalforsamling i Billund Trav A/S.

-Alle bestyrelser skal fornys jævnligt, og jeg har været med i otte år, så jeg synes at de t er naturligt at give stafetten videre til en ny, siger Per Hansen.

-Jeg er sikker på, at der findes en ny person derude, der har lyst og energi til at tage kampen op, Det indtryk fik jeg da i hvert fald på vor seneste ekstraordinære generalforsamling, hvor der var masser af entusiasme og engagement.

Den ordinære generalforsamling i Billund Trav A/S afholdes i løbet af april måned. Udover formanden Per Hansen, der altså ikke genopstiller er såvel næstformanden Leif Skov samt bestyrelsesmedlemmerne Peder J. Hansen og Anders Hansen på valg,