TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Forstår Hans Ulrik

af | Nyheder

Sportschef Flemming Sunn forstår Hans Ulrik Kristensens frustration over at have fået fire heste i samme afdeling i Hoppeprøven på søndag.

Fire heste i samme kvalifikationsløb til Dansk Hoppe Kriterium på søndag, hvor kun tre har mulighed for at kvalificere sig direkte til finaleløb.

Hans Ulrik Kristensen fra Stald Hans & Hans er havnet i en for ham ærgerlig situation, idet én af hans heste på forhånd er uden chance for at kvalificere sig direkte til Hoppe Kriterium.

– Jeg kan udmærket forstÃ¥ Hans Ulrik Kristensens frustration, men hestene er fordelt efter de regler, vi har, siger Flemming Sunn, Sportschef i Dansk Hestevæddeløb.

– Efter min opfattelse har vi et godt system, nÃ¥r det gælder udtagelse af heste til vore storløb. Det bygger pÃ¥ hestens sportslige kvalifikationer, og det er efter min opfattelse det rigtige.

– Jeg kan ikke se, at vi kan lave et system, der sportsligt tager højde for en situation, som den Hans Ulrik Kristensen er kommet i, siger Flemming Sunn.

– Det er noget jeg har været opmærksom pÃ¥, idet vi jo tidligere har oplevet at en træner fik fire heste i samme Prøve. Trænerne vil derfor gerne have, at vi tager højde for deres situation, og det samme vil catch-driverne, der jo  kan have flere heste, de har lovet at køre, som er havnet i samme afdeling.

РMen igen Рjeg finder systemet, det bygger p̴ hestens sportslige kvalifikationer som det rigtigste, slutter Flemming Sunn.