TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Præsentation – Cannon Flame

af | Nyheder

Aalborg-auktionen

26 Cannon Flame

Lysebrun hingst f. 2. juni 2014

  1. Zola Boko (se) – Asics Finder v. Buckfinder (us)

Opdrætter og anmelder: Familien Holmer, Horsens 75 65 64 99 – 40 83 05 10

Hamble Crowns lillebroder!

Cannon Ball

Cannon Ball

Cannon Flame har i Asics Finder samme moder som bl.a. Hamble Crown, der i flere sæsoner var en af dansk travsports allerbedste heste.

Hamble Crown startede i alt 80 gange i løbskarrieren og vandt 22 sejre, 12 anden- og 5 tredjepladser og i alt 2.513.989 kroner. Han satte rekord 1.11,7a/2100 meter.

Den første store sejr i karrieren kom som 4â€“Ă¥ring, hvor Hamble Crown vandt Frosty Hanovers Mindeløb og siden Jydsk 4-Ă¥rings Grand Prix. Det gjorde ham til en af storfavoritterne til Dansk Trav Derby, men her galoperede han og sluttede uplaceret.

Som 5-Ă¥ring startede han bl.a. i Europæisk 5-Ă¥rs Championat pĂ¥ Vincennes, hvor det blev til en fjerdeplads i ny rekord 1.11,7a/2100 m bag Mara Bourbon, men foran bl.a. Meaulnes Du Corta.

Ă…ret efter havde han karrierens bedste sæson med sejr i sĂ¥vel indl. afdeling som finalen i Sølvdivisionen i V75.

Desuden startede han fem gange i Frankrig og opnĂ¥ede to sejre, to anden- og en tredjeplads – de fem starter gav alene omkring en halv million kroner i præmier, og totalt blev præmiekontoen forøget med mere end 1 million kroner.

Efter et mellemĂ¥r som 7-Ă¥ring, var Hamble Crown atter pĂ¥ toppen som 8-Ă¥rig, hvor han vandt over 700.000 kroner.

Hamble CRown

Hamble CRown

Moderen, Asics Finder har i alt fĂ¥et 10 afkom – ser vi bort fra 2-Ă¥rige Bailey Flame og Cannon Flame, sĂ¥ har syv ud af otte afkom været til start og har mindst løbet 1.16,6!

Bailey Flame trænes af Familien Holmer og kunne let være gjort klar til start som 2-Ă¥ring, men det er ikke sket pĂ¥ grund af mangel pĂ¥ tid – hun ventes derfor først til start som 3-Ă¥ring.

Mangel pĂ¥ tid er ogsĂ¥ grunden til, at Cannon Flame udbydes pĂ¥ auktionen i Aalborg. Det er sĂ¥ledes første gang, at et afkom efter Asics Finder sælges pĂ¥ auktion.

Det er fint blod, der er i Asics Finder – ja, noget af det bedste, der findes i Danmark!

Tarok er sĂ¥ledes morfar til Asics Finder – og sĂ¥ledes oldefader til Cannon Flame!!!

Cannon Ball

Cannon Ball

Asics Finder er efter Buckfinder og ud af Gyro.

Gyro er efter Tarok – og Napalm, og det var en af datidens mest hotte afstamninger.

Tarok kan alle huske, og Napalm var en anden stjerne fra Stald Kima, som Karl og Jørn Laursen vandt mange løb med i 79-erne.

Napalm blev ogsĂ¥ moder til Derbyvinderen Duvil, der er trekvartsøster til Gyro!

Det er ogsĂ¥ stærkt blod, der ruller pĂ¥ fadersiden med avlssensationen Zola Boko som fader til Cannon Flame.

Zola Boko’s ældste Ă¥rgang er tre Ă¥r gammel og har allerede leveret sĂ¥ fornemme resultater, at man roligt kan sige, at Zola Boko fik et gennembrud med sin første Ă¥rgang.

Tomas Malmqvist-trænede Tunika er foreløbig mest vindende med fantastiske 2 millioner kroner pĂ¥ præmiekontoen. Tunika er senest inder i imponerende 1.12.5a/2140 m!!

SĂ¥vel Fatima Boko som Farzad Boko har begge løbet 1.12,2a/1640 m og er med i E3 Finale, Kort i V75-spillet pĂ¥ lørdag. Det samme er Conny Sisu med rekord 1.12,7!

Zola Boko har den franske tophingst Goetmals Wood som fader, mens moderen er Big Blue Kitten (Pine Chip). Hun er ogsĂ¥ moder til tophesten Yarrah Boko 1.09,7 – 11,1 mio. kr.

Zola Boko

Zola Boko

Zola Boko havde en kort, men flot løbskarriere, der desværre mĂ¥tte afbrydes pĂ¥ grund af en alvorlig benskade,

Han nĂ¥ede at vise sit store talent ved at vinde UET’s 3-Ă¥rs Championat sikkert pĂ¥ Vincennes i 1.11,6a/2100 m, hvad der var Europarekord pĂ¥ den tid. PĂ¥ Vincennes vandt han ogsĂ¥ Prix Henri Cravoisier foran de bedste franske heste i Ă¥rgangen.

Zola Boko startede blot 11 gange, vandt 7 sejre, 2 anden og 1 tredjeplads og 1.9 mio. kroner.

Cannon Flame er eneste afkom efter Zola Boko, der har været udbudt til salg pĂ¥ en dansk auktion i Ă¥r!

Zola Boko er fuldtegnet i Sverige.