TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice pĂ¥ facebook

Trænerne viser vej

af | Nyheder

Med Jägersro’s trænere som initiativtagere afvikles i aften en løbsdag med flere aktiviteter for de besøgende,jagersro_loggo_new og sĂ¥ er der premiere pĂ¥ banens nye lysanlæg. Løbene starter først klokken 19.45.

Gennem de seneste Ă¥r har trænerforeningen pĂ¥ Jägersro markeret sig mere og mere.

De har bl.a. taget initiativ til, at bringe den kendte løbsreferent Bo Rydgren til Jägersro et stort antal løbsdage om Ă¥ret efter banens legendariske referent, Bengt Larwik sagde sit job op. fordi man ikke ønskede at bruge hans speak i ATG Live..

Og nu har man pĂ¥taget sig at gøre en løbsdag ekstra interessant.

– Vi vil være med til at udvikle Jägersro, samtidig med,at vi ogsĂ¥ vil styrke vort image som professionelle travtrænere, siger Jørgen Sjunnesson.

Trænerne har skaffet et antal sponsorer, fĂ¥et arrangeret en mase aktiviteter og vil være synlige pĂ¥ tilskuerpladserne, hvor de iklædt køredragter vil besvare spørgsmĂ¥l fra tilskuerne.

I dagene op til løbsdagen har trænerne ogsĂ¥ være rundt i Malmø samt besøgt det store ridestævne, Falsterbo Horse Show for at gøre PR for dem selv og Jägersro.

– Det er vort hĂ¥b, at vi kan finde nye grupper af personer, som vil opleve vor sport og den spænding, der er pĂ¥ en travbane, siger Sjunnesson.

Her er nogle af de ting trænerne fremhæver der skal ske i aftenens program:

Erik Adielsson, der med sin medvirken i fredagsprogrammet Stjärnkusken, nu er blevet kendt uden for travsportskredse, kører i syv løb.

De første 100 damer bydes pĂ¥ et glas champagne.

Der er live music med bandet Stonekillers

Der er specielle arrangementer for stamkunderne

Der er chance for at vinde en rejse til en værdi af 50.000 kroner

VIP-arrangementer for ejere af startheste – bl.a. fĂ¥r hver ejer en voucher til et kendt hotel i SkĂ¥ne.

Og pĂ¥ travbanen er der indl. afdeling i Breeders Course med bl.a. auktionshesten Sucre samt hurtigklassens Ă…bergs Næste, hvor bl.a. Obi Wan med Flemming Jensen er til start. Flemming Jensen starter ogsĂ¥ den hidtil ubesejrede Nancy America.

Steen Juul er ogsĂ¥ plads og har topchance med Takethem i 9. løb

Jägersro-trænerenes forening skifter i øvrigt navn nu og hedder Jägersro Pro!