TRAVSERVICE – GIVER DIG VIDEN OG NYHEDER OM TRAVSPORT I HELE VERDEN!

Nyheder


Find travservice på facebook

Får trav og galop time out?

af | Nyheder

Klokken tikker frem mod Folketingets behandling af Kulturminister Marianne Jelveds lovforslag, der hvis det vedtages i den form, det har ved fremlæggelsen, vil medføre lukning af baner samt frafald af mange aktive udøvere – for ikke at tale om de mange arbejdspladser, der vil forsvinde.

Men i aftes blev der tændt et lille håb for en time out for trav og galopsporten.

Det var det socialdemokratiske medlem af Kulturudvalget, Rasmus Prehn, der i et indslag på TV2 Nord i aftes gav udtryk for sin forståelse for trav og galopsportens problemer, hvis lovforslaget vedtages.

– Det ser ud til at lovforslaget rammer hestevæddeløbssporten uforholdsmæssigt hårdt, og det kan vi ikke være bekendt. Vi må se på andre muligheder, der f.eks. kan være en længere indfasning af loven, men også om vi kan få danskerne til at spille mere på hestevæddeløb, sagde Rasmus Prehn.

Rasmus Prehn kunne ikke love at hestevæddeløbssporten en time-out på fire år, men han var meget positiv over for at finde andre finansieringsmuligheder.

I morgen har repræsentanter fra såvel Dansk Hestevæddeløb som Hestesportens FinansieringsFond foretræde for Kulturudvalget på Christiansborg.